Οι ξένοι περιορίζουν μεταγραφικά τον Ολυμπιακό

1Η ονοματολογία (ελλείψει και αγωνιστικής δράσης) δίνει και παίρνει τις τελευταίες ημέρες για τον Ολυμπιακό εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Υπάρχει, ωστόσο, μια παράμετρος που καθορίζει τις όποιες εξελίξεις κι αυτή έχει να κάνει με τον αριθμό των ξένων παικτών.

Ο Ολυμπιακός έχει καλυμμένες τις θέσεις των πέντε ξένων (μη κοινοτικών για την ακρίβεια) από τους Ιντέγε, Σεμπά, Πάρντο, Καρντόσο και Βιάνα και μοιάζει δύσκολο να αποχωρήσει κάποιος εξ αυτών. Ακόμη και ο Πάρντο, που δεν αγωνίζεται πολύ, θα πρέπει να φέρει καλή πρόταση για να πωληθεί και αυτό δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Συνεπώς, για την ώρα, οι όποιες αναζητήσεις του Ολυμπιακού στην αγορά αφορούν περισσότερο σε Έλληνες (υπάρχει φημολογία για τον 22χρονο Γιώργο Γιακουμάκη του Πλατανιά που απασχολεί επίσης ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) ή κοινοτικούς ποδοσφαιριστές (όπως ο 21χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός Νεμάνια Μακσίμοβιτς, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Αστάνα).

Ακόμη δεν είναι σαφές για το αν θα ενισχυθεί και σε ποιες θέσεις ο Ολυμπιακός τον Ιανουάριο, ωστόσο εφόσον τελικά αποχωρήσει ο Γκονσάλο Πασιένσια (λόγω και του καρδιολογικού προβλήματος που αντιμετωπίζει) μια προσθήκη φορ είναι πολύ πιθανή.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *