Οι Πέλικανς έσβησαν τα highlights του Ντέιβις από το video παρουσίασης της ομάδας

Οι Πέλικανς έσβησαν τα highlights του Ντέιβις από το video παρουσίασης της ομάδας

Οι Πέλικανς πήγαν την κόντρα τους με τον Άντονι Ντέιβις σε άλλο επίπεδο, αφού έσβησαν όλα τα highlights του από το VIDEO παρουσίασης της ομάδας στους εντός έδρας αγώνες της!

Η σχέση των Πέλικανς με τον Άντονι Ντέιβις ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Με τον All Star φόργουορντ/σέντερ να έχει ζητήσει ανταλλαγή και τους Πέλικανς να μην… βιάζονται να τον παραχωρήσουν, ο σύλλογος της Νέας Ορλεάνης αποφάσισε να κάνει την επόμενη κίνησή του: Να… σβήσει τις στιγμές του Άντονι Ντέιβις με την ομάδα!

Στον εντός έδρας αγώνα με τους Νάγκετς (ήττα με 99-105) οι Πέλικανς αποφάσισαν να δείξουν στον κόσμο το νέο VIDEO παρουσίασης της ομάδας, από το οποίο απουσίαζαν τα στιγμιότυπα του Ντέιβις! Παρακολουθώντας κάποιος την παρουσίαση των παικτών, μπορούσε να δει από τον Τζούλιους Ραντλ και τον Νίκολα Μίροτιτς, μέχρι τον Τζρου Χόλιντεϊ και τον… Σόλομον Χιλ, αλλά κανένα στιγμιότυπο του Ντέιβις, σε μία απόδειξη ότι στη Νέα Ορλεάνη έχουν… εκνευριστεί λίγο.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι ο Ντέιβις ήταν κανονικά στο γήπεδο – και άκουσε κάποιες χλιαρές αποδοκιμασίες – με τον τεχνικό της ομάδας, Άλβιν Τζέντρι, να δηλώνει μετά το παιχνίδι για το VIDEO πως "είτε το πιστεύετε, είτε όχι, η αλήθεια είναι ότι δεν προσέχω αυτά τα VIDEO. Απλώς εστιάζω στην δουλειά μου".

Όπως και να έχει, αυτή η κίνηση των Πέλικανς σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Δείτε το (νέο) VIDEO της παρουσίασης των Πέλικανς, από το οποίο απουσιάζει ο Ντέιβις:

AP Photo/Frank Franklin II

The Pels already took AD out of their intro vid. Petty pic.twitter.com/sndEOIKHsD

— Bleacher Report (@BleacherReport) 31 January 2019

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *