ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ!! Καταστρέφουν την Ελλάδα οι Δανειστές!!! Για να Αποχωρήσει Οικειοθελώς από το Ευρώ!

1Στα πρόθυρα κατάρρευσης βρίσκεται σύμφωνα με ανώνυμες πήγες Ρώσων Αξιωματούχων το Ελληνικό Κράτος!

Το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών φαίνεται αρκετά ανήσυχο με τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα, και σύμφωνα με σενάρια έχει συγκαλέσει ενα έκτακτο συμβούλιο με τους Ρώσους διπλωμάτες, να προσπαθούν να προβλέψουν την επικείμενη αποσταθεροποιηση, και τις συνέπειες που θα έχει αυτό στην Ελλάδα!

Η Ρωσία λόγο της Ενεργής Στρατιωτικής παρουσίας στην Συριά, αλλα και στο μέτωπο της Ουκρανίας, έχει βγάλει προσωρινά απο το κάδρο του ενδιαφεροντος της,την Ελλάδα, σε αυτό έχει συντελέσει και οι ψύχρες τυπικές σχέσεις της Ρωσικής Κυβέρνησης, με την Κυβέρνηση του Τσιπρα!

Τα διάφορα σενάρια που γράφτηκαν απο αρκετά site-blog στην Ελλάδα, οτι επίκειται τρομοκρατικό χτύπημα στην Ελληνική Βουλή, και σε αλλα Κυβερνητικά Κτίρια,με παγιδευμένο με εκρηκτικά Drone, και ολα αυτά με Ρωσικη Προειδοποιηση, με την Πηγή αυτού του Δημοσιεύματος να προέρχεται απο Ρωσικό ΜΜΕ, σκόρπισε αρκετά γέλια στου Ρωσους αξιωματουχους, αναρωτώντας Ποια Τρομοκρατία στην Ελλάδα Ολες σχεδόν οι αξιόλογες επικίνδυνες επιχειρησιακες Τρομοκρατικες Οργανώσεις στην Ελλαδα,έχουν ΕΞΑΡΘΡΩΘΕΙ!

Η Όποια Σοβαρή Τρομοκρατική Ενεργεία που θα εκδηλωθεί στην Ελλαδα,δεν θα προέρχεται απο μια εγχώρια Τρομοκρατική Οργάνωση, αλλα σε κύκλους που θα προέρχονται απο Εξωτερικό παράγοντα, με την Βοηθεια του Παρακρατους!

Αξιό Απορίας για τους Ρωσους Αξιωματουχους, ειναι η ενεργειες των Δανειστων μας, που συντελούν ολο και πιο πολύ στη αποσταθεροποιηση της Ελλαδας,παρα στην Σταθερότητα!

Το ενδεχόμενο οτι θέλουν να ρίξουν την Κυβέρνηση Τσιπρα, ώστε να ευνοήσουν μια Οικουμενικη Κυβερνηση, η ακομα την ανοδο στην Εξουσια του Κυριακου Μητσοτάκη, δεν παίζει για τους Ρώσους, με το σκεπτικό οτι όποιο Κόμμα και να Κυβερνήσει,και με οποίο σχήμα, δεν πρόκειται να αλλάξουν πολίτικη, και θα συνεχίσουν το ιδιο έργο με την Κυβέρνηση Τσιπρα……Η Αλλαγή Προσώπων στην Εξουσία δεν κανουν την Διάφορα, αλλα η αλλαγή της Πολίτικης κατά των Μνημονίων,και αυτό το ενδεχόμενο δεν παίζει!

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Ρωσων,οι Δανειστές γνωρίζουν πολύ καλά οτι το Ελληνικό χρέος, δεν ειναι ούτε βιώσιμο,αλλα ούτε διαχειρίσιμο,και θα πρέπει σχεδόν για 50 χρονιά να συμβάλλουν με οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα, με το ρίσκο, οτι και πάλι η Ελληνική οικονομία δεν πρόκειται να ορθοποδήσει, χανοντας περισσότερα δισεκατομμυρια!

Οι Βρυξέλλες είχαν πιστέψει οτι η Κυβέρνηση Τσιπρα θα τους έβγαζε απο την δύσκολη θέσει, και θα έβγαιναν οικειοθελώς απο την Ζωνη του Ευρω, πράγμα που δεν έγινε, με όλη την υφήλιο να βλέπει σαστισμένη την επική κολοντουμπα του Τσιπρα!

Τωρα οι Βρυξέλλες αναγνωρίζουν το Μεγα λαθος της παραμονής της Ελλάδας στην Ζώνη του Ευρω, αλλα ειναι δύσκολο να την αποβάλουν! Μονο με ενα Σατανικό σχέδιο θα μπορέσουν να πετύχουν κατι τέτοιο, και δεν ειναι άλλο απο το να ζητούν απο την εκάστοτε Ελληνική Κυβέρνηση, εξοντωτικές και παράλογες απαιτήσεις να υλοποίηση,σχεδόν ανεφάρμοστες, που θα φέρουν την κοινωνία σε γενικό ξεσηκωμό, ολα αυτά θα φέρουν Ακυβερνησία, και καμιά Οικουμενική Κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να τα υλοποιήσει, με αποτέλεσμα μιας οικειοθελούς αποχώρησης απο την ζώνη του ευρώ!

Μπορεί κατι τέτοιο ισως να ειναι και το σωστό, ωστε να σωθεί η Ελλάδα, το θεμα ειναι οτι ολα αυτά τα σχεδία έχουν γίνει λάθος, και φέρνουν στην Ελλάδα μια καταστροφική αποσταθεροποιηση, που θα εχει ανυπολογιστες συνεπειες στην περιοχή των Βαλκανίων και στην ΕΕ!

Αρθρο Σπυρος Πριφτης email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *