Οι Σέλτικς “την έφεραν” στον Άρον Μπέινς

Οι Σέλτικς "την έφεραν" στον Άρον Μπέινς

Άσχημη τροπή πήρε το καλοκαίρι για τον Άρον Μπέινς, που άκουσε τους Σέλτικς να του υπόσχονται πως δεν θα τον βάλουν σε ανταλλαγή, έκανε opt-in και τώρα βλέπει την ομάδα της Βοστώνης να προσπαθεί να τον διώξει.

Πριν από μία εβδομάδα, ο Άρον Μπέινς αποφάσισε να κάνει opt-in στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του αντί ενός ποσού που φτάνει τα 5.453.280 δολάρια. Θεωρούσε ότι αξίζει κάτι περισσότερο, ωστόσο η υπόσχεση των Σέλτικς πως δεν πρόκειται να τον ανταλλάξουν, τον έπεισε να μείνει για ακόμα μία σεζόν στη Βοστώνη στην οποία απολάμβανε κάθε ημέρα. Τελικά, ο Αυστραλός έμαθε την Πέμπτη (20/6) πως ο Ντάνι Έιντζ προσπαθεί να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του ώστε να ανοίξει κι άλλο χώρο στο μισθολόγιο μετά από την αποχώρηση του Αλ Χόρφορντ.

Αν οι Σέλτικς γλιτώσουν από το συμβόλαιο του Μπέινς, θα έχουν ένα διαθέσιμο ποσό που θα φτάνει τα 23 εκατομμύρια δολάρια για να κινηθούν με μεγαλύτερη ευελιξία στην offseason. Αρκεί να μην πάρουν πίσω κάποιον μισθό. Δεν θα δυσκολευθούν να βρουν το επόμενο σπίτι του 32χρονου σέντερ, που έχει φτιάξει καλό όνομα ως backup σέντερ στη Λίγκα και μπορεί να βοηθήσει τις περισσότερες ομάδες της με το σκληρό του παιχνίδι και τα αρκετά καλά στοιχεία που τον διακρίνουν.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *