Οι Τολιόπουλος, Χριστοδούλου, Μαραγκός στον Sport24 103,3

Οι Τολιόπουλος, Χριστοδούλου, Μαραγκός στον Sport24 103,3

Οι Ανδρέας Χριστοδούλου, Πάρις Μαραγκός και Βασίλης Τολιόπουλος μίλησαν στους δημοσιογράφους του Sport24 Radio 103,3 για την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" (AUDIOS).

Ο Βασίλης Τολιόπουλος δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερο ντεμπούτο με τη φανέλα του Άρη. Ο νεαρός γκαρντ πέτυχε 17 πόντους και βοήθησε τους "κίτρινους" να σημειώσουν σημαντική νίκη επί του Λαυρίου για την 14η αγωνιστική της Basket League, όντας ένας από τους πρωταγωνιστές της ημέρας.

Τρομερή εμφάνιση έκανε επίσης και ο Ανδρέας Χριστοδούλου στην Κρήτη, έστω κι αν δεν μπόρεσε να οδηγήσει το Ρέθυμνο στη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Ο Πάρις Μαραγκός, από τη μεριά του, δεν σκόραρε στον χρόνο που αγωνίστηκε κόντρα στον Πανιώνιο. Ωστόσο η Κύμη πήρε μία σπουδαία νίκη και γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα 25α γενέθλιά του.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Για το παιχνίδι με το Λαύριο: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε από την αρχή τι θα αντιμετωπίσουμε. Το Λαύριο για 33 λεπτά ήταν μπροστά. Εμείς θέλαμε να μείνουμε στο πλάνο μας και να παίξουμε καλά στην άμυνα. Στο τέλος βάλαμε τα σουτ και εν τέλει πήραμε τη νίκη".

Για το αν αυτή η εμφάνιση ήταν μία προσωπική του δικαίωση για την μεταγραφή του στον Άρη:

"Η δικαίωση δεν έρχεται με ένα καλό παιχνίδι, αλλά με σταθερότητα στην απόδοση. Θέλω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα μου να νικάει και αν αυτή πηγαίνει καλά θα είμαι και εγώ καλός".

Για την μάχη της παραμονής:

"Χρειάζεται ακόμα προσοχή. Ο Άρης δεν επιτρέπεται να παλεύει για να μείνει στην κατηγορία αλλά πρέπει να κοιτάει πιο ψηλά. Εμείς επιβάλλεται να κερδίζουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και όπου μας βγάλει".

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

"Αρχικά θέλω να πω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ ο οποίος πήρε μία δύσκολη νίκη μετά από ένα δύσκολο ταξίδι. Εμείς μείναμε στο πλάνο μας για ένα μεγάλο διάστημα αλλά ο Χάτσερ και οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ έβαλαν μεγάλα σουτ. Σίγουρα όταν ένας παίκτης τελειώνει με 37 πόντους το ματς, είναι δύσκολο να κερδίσει η αντίπαλη ομάδα".

Για τη συνέχεια:

"Δεν έχουμε χρόνο να λυπηθούμε και να κατεβάσουμε το κεφάλι. Η συνέχεια θα είναι δύσκολη καθώς έχουμε ένα παιχνίδι «ζωής και θανάτου» στο Λαύριο και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε".

ΠΑΡΙΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ

Για τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο:

"Είναι ένα νέο ξεκίνημα. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη και στοχεύαμε σε αυτό το ματς. Υπήρχαν πολλά προβλήματα μέσα στη σεζόν και δεν μπορούσαμε να επικεντρωθούμε στο μπάσκετ. Είμαστε σε πολύ καλό σημείο και έχουμε δουλέψει με τον καινούργιο προπονητή και τους καινούργιους παίκτες. Δείξαμε πάθος και όπως φάνηκε θέλαμε το παιχνίδι περισσότερο από τον Πανιώνιο. Ήμασταν σωστά διαβασμένοι και μέσα σε όλες τις φάσεις και έτσι πήραμε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε".

Για τον Γουίλιαμς:

"Είναι ένας παίκτης που τον είχαμε ανάγκη και ενσωματώθηκε γρήγορα στην ομάδα. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας και όπως αποδείχτηκε σήμερα και πολύ καλός μπασκετμπολίστας. Πιστεύω θα μας βοηθήσεις και στη συνέχεια".

Για τα γενέθλια του:

"Η νίκη ήταν το καλύτερο δώρο. Ευχήθηκα το πρωί για να το πάρω και το ζήτησα από τους συμπαίκτες μου. Τους ευχαριστώ που μου το έδωσαν".

Photo credits: EurokinissiΠηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *