Οι φήμες για εγκυμοσύνη της Τζένιφερ Λόπεζ

Οι φήμες για εγκυμοσύνη της Τζένιφερ Λόπεζ

Το δημοσίευμα που «άναψε» φωτιές

Αν ισχύει η είδηση ότι η Τζένιφερ Λόπεζ περιμένει παιδί, μιλάμε για το γεγονός της χρονιάς! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το περιοδικό In Touch, σύμφωνα με το οποίο, η Λατίνα ντίβα είναι έγκυος στο παιδί του Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Όπως αναφέρει στο αποκλειστικό του, η 49χρονη τραγουδίστρια και ο αστέρας του μπέιζμπολ αρραβωνιάστηκαν πρόσφατα στο Κάπρι, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες του γάμου τους. Αυτός πρόκειται να γίνει στην Ιταλία, με 250 καλεσμένους και αναμένεται να κοστίσει – πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα – γύρω στα 10 εκατομμύρια δολάρια.

Μάλιστα, το υπέρλαμπρο ζευγάρι έχει κιόλας ξεκινήσει να γράφει τους γαμήλιους όρκους αγάπης και αφοσίωσης. Αν και όπως αναφέρει το In Touch, όλα έγιναν πολύ γρήγορα, μαζί και η εγκυμοσύνη, με αποτέλεσμα ο Ροντρίγκεζ να μην έχει δώσει ακόμη το μονόπετρο στην αγαπημένη του.

Θα το κάνει, όμως, πολύ σύντομα και προβλέπεται να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού σου λέει το περιοδικό, ότι το δαχτυλίδι θα είναι 18 καρατίων και πανάκριβο. Δεν μένει, λοιπόν, να δούμε αν αυτές οι νέες φήμες για εγκυμοσύνη της Λόπεζ επιβεβαιωθούν. Γιατί και πριν λίγους μήνες, άλλο αμερικανικό περιοδικό είχε υποστηρίξει το ίδιο, αλλά διαψεύστηκε πανηγυρικά.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Μάρτιο του 2017. Και μέσα σε αυτό το διάστημα, τα Μέσα τους έχουν χωρίσει ουκ ολίγες φορές και άλλες τόσες τους έχουν παντρέψει. Μάλιστα, τον περασμένο χειμώνα, δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι η Λόπεζ είχε πιάσει στα πράσα τον Ροντρίγκεζ να στέλνει μηνύματα, στην πρώην σύντροφό του. Το διάσημο ζευγάρι, πάντως, σφυρίζει αδιάφορα στα κατά καιρούς δημοσιεύματα, απολαμβάνοντας τον έρωτά του.

Μάλιστα, μαζί με τα παιδιά τους, που έχουν αποκτήσει από τους προηγούμενους γάμους τους, ζουν όλοι μαζί σαν οικογένεια. Οπότε, το ενδεχόμενο να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, δε μοιάζει με σενάρια επιστημονικής φαντασίας.


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *