Οι φήμες για νέο έρωτα της Βίκυς Κάβουρα με τον πρώην της Αγγελικής Ηλιάδη

Οι φήμες για νέο έρωτα της Βίκυς Κάβουρα με τον πρώην της Αγγελικής Ηλιάδη

Μετά από 4 χρόνια μοναξιάς η ηθοποιός φαίνεται ότι ερωτεύτηκε

Ήταν πριν λίγο καιρό, όταν η Βίκυ Κάβουρα είχε παραδεχτεί μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ότι ήταν 4 χρόνια χωρίς σχέση και είχε αγριέψει. Μία δήλωση που είχε προκαλέσει αίσθηση, αν υπολογίσεις το γεγονός ότι μιλάμε για μία από τις ωραιότερες παρουσίες της ελληνικής showbiz.

Και ήταν πριν λίγες ημέρες, όταν η Αγγελική Ηλιάδη είχε παραδεχτεί μέσα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα» ότι έχει χωρίσει με τον Σάββα Γκέντσογλου.

Και να που οι δύο αυτές ιστορίες έρχονται να «δέσουν», μιας και όπως αποκάλυψαν το πρωί της Πέμπτης, στο «Happy Day», η Βίκυ Κάβουρα και ο Σάββας Γκέντσογλου είναι το νέο ζευγάρι της πόλης.

Όπως ανέφερε η Μαρία Αντωνά στην πρωινή εκπομπή του Alpha, η ηθοποιός δεν είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της τραγουδίστριας με τον ποδοσφαιριστή. Αλλά μπήκε στη ζωή του μετά τον χωρισμό του με την Αγγελική Ηλιάδη. Μάλιστα, όπως ανέφερε η νεαρή ηθοποιός τον επισκέπτεται συχνά στην Κύπρο, όπου εκείνος αγωνίζεται, ενώ ο Γκέντσογλου και λόγω του παιδιού του και της πρώην συντρόφου του, δεν επιθυμεί η σχέση τους να πάρει δημοσιότητα.

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *