Οι Φύλακες Της Πύλης

1Δυστυχώς δεν είμαστε ελεύθεροι. Δεν είμαστε ελεύθεροι εδώ και μερικές χιλιάδες χρόνια.Έχουμε αφέντες, υπερδιαστατικά όντα που έχουν εισβάλει στη γη πολλές χιλιάδες χρόνια πριν. Στους αρχαίους μύθους, είναι γνωστοί ως θεοί. Οι Γνωστικοί τους αποκαλούσαν Άρχοντες. Ο Don Juan τους αποκαλούσε τα αρπακτικά.
Είναι οι αφέντες μας, και έχουν κατασκευάσει ένα matrix, μια μήτρα, ή ψευδή κάλυψη των ψευδαισθήσεων, για να καλύψoυν τη Γη, και το οποίο μας κρατά σε αιχμαλωσία. Ελέγχουν το μυαλό μας, μας κάνουν συνεχή πλύση εγκεφάλου και μας υπνωτίζουν να πιστεύουμε ότι αυτές οι αυταπάτες είναι πραγματικότητα. Μας θεωρούν κοπάδι τους, και τρέφονται από εμάς. Αυτή είναι η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε.
Αυτές οι ηγεμόνες έχουν προσλάβει πολλούς υποτακτικούς – ακόλουθους ώστε να μας κρατούν υποταγμένους. Στο παρελθόν, υπήρχαν οι βασιλικές γραμμές αίματος και οι ιερείς που ενεργούσαν ως τσιράκια. Σήμερα έχουμε το ίδιο σενάριο, αλλά οι βασιλικοί πρόγονοι εξ αίματος κρύβονται ως αρχηγοί κρατών. Οι αρχιερείς δεν βρίσκονται μόνο στις παραδοσιακές θρησκείες, αλλά έχουν βρει το δρόμο τους στη νέα εποχή και ως «πνευματικοί» δάσκαλοι. Και φυσικά όλα αυτά τα παρακλάδια εισήλθαν στο τραπεζικό σύστημα, στις εταιρείες, στον στρατό και την αστυνομία, κ.λπ. Από την πνευματική πλευρά έχουμε όλους τους φονταμενταλιστές οπαδούς των θρησκειών και των αιρέσεων.
Έχουμε, επίσης, τους κοινωνικούς και πολιτιστικούς ηγέτες που κάνουν το καθήκον τους να διατηρήσουν τα κοπάδια στη γραμμή. Έχουμε τους «υποστηριχτές του λαού» που κατευθύνουν τα τμήματα της κοινωνίας εκεί που θέλουν. Αυτοί είναι πάρα πολλοί για να τους αναφέρω.
«Από τη στιγμή που ακούω ότι κάποιος σκέφτεται ότι μια άλλη αρχή, ένα άλλο πρόσωπο, να έχει τα δικαιώματα πάνω στη νοητική και συναισθηματική και συμπεριφορική και ψυχική ζωή του, εγώ ανησυχώ για το εν λόγω πρόσωπο. Επειδή ξέρω ότι το εν λόγω πρόσωπο έχει μερικά πολύ σοβαρά ψυχολογικά και υπαρξιακά προβλήματα.
Στη συνέχεια, το πρόσωπο αυτό πρόκειται να γίνει μέρος μιας αγέλης, ή θα είναι ένας ελεγκτής μιας αγέλης, ή θα χειραγωγείται από το κοπάδι, ή όπως αλλιώς θέλετε να το ονομάσετε. Αλλά ποτέ δεν θα βρείτε αυτό το άτομο να κάνει κανένα καλό στον κόσμο. Δεν υπάρχει τίποτα το καλό σε όλα αυτά.Είναι μια αντίφαση όρων. Μπορούν να έχουν την ψευδαίσθηση ή την αυταπάτη ότι κάνουν θαυμάσια δουλειά, επειδή έδωσαν στο Live Aid ή το επόμενο ηλίθιο φιλανθρωπικό ίδρυμα που αναδύεται από την ξυλοκατασκευή. [Είναι] οι υποστηριχτές του λαού που σας απομακρύνουν.
«-Michael Tsarion
Όλα αυτοί οι υποτακτικοί των αφεντικών τους κάνουν τη δουλειά τους για να μας κατευθύνουν μακριά από την Αλήθεια. Όπου και να κοιτάξεις, θα βρίσκεσαι αντιμέτωπος με τσαρλατάνους που θα σε οδηγούν προς τη λάθος κατεύθυνση. Ξέρω, έζησα 50 χρόνια με αδιέξοδα και παρακάμψεις. Από όλους τους πολλούς πνευματικούς δασκάλους που έχω γνωρίσει, σχεδόν κάθε ένας από αυτούς ήταν προϊόν απομίμησης και τσαρλατάνος. Νιώθω το ίδιο και για τους περισσότερους από αυτούς που διάβασα και παρακολούθησα. Αν παρατηρήσετε, επίσης, τους κοινωνικούς ηγέτες, τους πολιτικούς, τα μέσα ενημέρωσης, τη δικαιοσύνη, τους στρατιωτικούς και αστυνομικούς, κλπ, θα δείτε να έχουν μια αρκετά σφιχτή λαβή για το λαό. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι τελείως υπνωτισμένοι να πιστεύουν ό, τι λένε οι ηγέτες τους.

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι τόσο ενσωματωμένοι στο σύστημα, που θα αγωνιστούν για να το προστατεύσουν. Έχουν υπνωτιστεί να πιστεύουν ότι ο τεχνητός κόσμος που ζούμε είναι πραγματικός. Βλέπουν κάποιον που θέλει να αποκαλύψει την αλήθεια ως εχθρό. Βλέπετε λοιπόν ότι ανά πάσα στιγμή που κάποιος μιλάει την αλήθεια, τον συκοφαντούν αμέσως ως τρελό και συνομωσιολόγο. Έτσι, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν στην ψευδαίσθηση, πρόθυμα την προστατεύουν.Θα πολεμήσουν και θα πεθάνουν για να διατηρήσουν την φυλακή στην οποία υπάρχουν.
Αυτοί οι υποτακτικοί είναι οι φύλακες των πυλών, και οι θέσεις εργασίας τους είναι να μας κρατήσουν μακριά από το να βρούμε την πύλη, την πύλη για την αληθινή ελευθερία από τη φυλακή τους. Έτσι θα μας οδηγήσουν σε εσφαλμένα συμπεράσματα, απομακρύνοντας μας από την πύλη. Οι φύλακες που βρίσκονται πλησιέστερα προς την πύλη είναι οι πνευματικοί τσαρλατάνοι.Προσποιούνται ότι σου παρέχουν πνευματικές αλήθειες, αλλά στην πραγματικότητα, σε κατευθύνουν πίσω στη μήτρα. Μπορούν να σε δελεάσουν ακόμη και με μικρά κομμάτια της πραγματικής αλήθειας, αλλά στην πραγματικότητα σε εξαπατούν. Χρησιμοποιούν την αλήθεια ως δόλωμα για να σε συλλάβουν.
Το διαδίκτυο και τα βιβλιοπωλεία είναι γεμάτα με αυτούς τους τσαρλατάνους.Παπαγάλοι, λογοκλόποι, κλέφτες, εγωιστές, ακόμη και διεστραμμένοι και ψυχοπαθείς. Τα σκάνδαλα αφθονούν. Ο τεράστιος αριθμός των εν λόγω απατεώνων που ξεπηδούν είναι αναρίθμητος. Κάθε μέρα, νέοι δάσκαλοι, οδηγοί, κανάλια, καθοδηγητές, γκουρού και συγγραφείς εμφανίζονται στο διαδίκτυο. Και όλοι έχουν ατζέντες – χρήματα, οπαδούς, φήμη και αναγνώριση, προσηλυτίζοντας το μήνυμά τους, ακόμη και τις σεξουαλικές χάρες και άλλους αποκλίνοντες λόγους.
Πολλοί από αυτούς τους τσαρλατάνους γνωρίζουν ότι εξαπατούν, αλλά και πολλοί δεν έχουν ιδέα. Στην πραγματικότητα πιστεύουν ότι μεταφέρουν την αλήθεια. Ήμουν σε ένα άσραμ, όπου όλοι ήταν πεπεισμένοι ότι οι γραφές και οι γκουρού ήταν αλήθεια.Αργότερα κατάλαβα ότι ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι όπου όλοι οι εμπλεκόμενοι(συμπεριλαμβανομένων των γκουρού) είχαν εξαπατηθεί να πιστεύουν ότι όλα είναι αλήθεια.Αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες απάτες, αυτές πολλαπλασιάζονται με αληθινούς πιστούς.
Αυτοί οι παραπλανητικοί δάσκαλοι και διδασκαλίες μπορούν συνήθως να εντοπιστούν, αλλά δεν είναι πάντα τόσο εύκολα. Μερικοί από αυτούς είναι αρκετά ειδικοί στην εξαπάτηση. Το πρώτο πράγμα που παρατηρώ είναι αν ο δάσκαλος είναι αυθεντικός, ότι έχει πράγματι καταλάβει για ποιο πράγμα μιλάει, ότι είναι ειλικρινής, μοναδικός και χωρίς ατζέντα. Τότε διακρίνω το μήνυμα. Είναι αυτό που είπε η αλήθεια; Πού την οδηγεί; Ποια είναι η ατζέντα;
«Υπάρχει μια πληθώρα εργαλείων παραπληροφόρησης ραμμένη στην αρένα της εναλλακτικής πνευματικότητας. Αν αποδυναμώνει, είναι λάθος. Αν κατευθύνει την πίστη σας, είναι λάθος. Αν σας στερεί την κυριαρχία σας, είναι λάθος. Αν είναι δογματικό και ιεραρχικό, είναι λάθος. Τα περισσότερα ψέματα και συστήματα έχουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, ενώ άλλες πτυχές είναι πιο διακριτικές. Υπάρχουν και άλλα χαρακτηριστικά, αλλά για μένα αυτά τα παραπάνω είναι τα πιο σημαντικά. Το λεγόμενο Κίνημα Της Νέας Εποχής είναι γεμάτο με ψεύτικα ανόητα ταξίδια, μεσσίες και λυτρωτικά δόγματα».
– Zen Gardner
Η πνευματική αλήθεια δεν υπόκειται σε κάποια θρησκεία, γκουρού ή διδασκαλία. Δεν μπορεί να διδάξει ή να δοθεί. Είναι αυτό που είστε αυτή τη στιγμή. Αναζητήστε ποιο είναι αυτό.
«Το να είσαι πνευματικός δεν έχει τίποτα να κάνει με το τι πιστεύεις και οτιδήποτε κάνεις με την κατάσταση της συνείδησής σου.»
– Eckhart Tolle

«Ο Εαυτός είναι εδώ και τώρα, είναι η μόνη πραγματικότητα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο «.
– Ramana Maharshi
«Κάποιος μπορεί να γνωρίζει τον εαυτό του μόνο μέσα από τη δική του αντίληψη της γνώσης, και όχι μέσω κάποιου άλλου.»
– Ramana Maharshi
«Η απόλυτη αλήθεια είναι τόσο απλή, δεν είναι τίποτα περισσότερο από το να είσαι στη φυσική, αρχική κατάσταση του ατόμου. Είναι ένα μεγάλο θαύμα, μια τέτοια απλή αλήθεια θα ήταν απαραίτητο να διδαχθεί από τις διάφορες θρησκείες, αντί να διαφωνούν μεταξύ τους ως προς το ποια είναι από τον Θεό η χειροτονημένη διδασκαλία ! Τι κρίμα
Απλά να είσαι ο Εαυτός, αυτό είναι όλο «.
– Ramana Maharshi
Η απόλυτη αλήθεια είναι απλή: Είναι όπως είναι. Είσαι η αλήθεια. Αναζήτησε την εντός της εσωτερικής περιοχής σου, καθώς δεν θα την βρεις εκεί έξω, ακόμα και μέσα στις υψηλότερες διαστάσεις. Σταμάτησε να κυνηγάς τη φαντασμαγορία και ακολούθησε το εσωτερικό ταξίδι. Αγνόησε τους εμπόρους στην αγορά.
Η αλήθεια δεν είναι κάτι νέο. Δεν είναι κάτι που αποκτιέται ή πραγματοποιείται. Είναι διαχρονική, αιώνια και έχει αποκαλυφθεί σε όλες τις εποχές από εκείνους που πραγματικά την έχουν συνειδητοποιήσει. Δεν υπάρχουν νέες τεχνικές, θεραπείες, διδασκαλίες, σε συνεργασία με τις ενέργειες και το υπόλοιπο της ποικιλίας της νέας εποχής . Αμφισβητείτε τα πάντα.

«Η προδοσία του εαυτού είναι μια τραγική υπόθεση. Σαπίζει το μυαλό όπως ο καρκίνος. Η λύση έγκειται στη σαφήνεια και την ακεραιότητα της σκέψης. Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι ζείτε σε έναν κόσμο ψευδαισθήσεων, εξετάστε τες και αποκαλύψτε τις ρίζες τους. Η ίδια η απόπειρα να το πράξετε, θα σας κάνει ειλικρινείς, γιατί υπάρχει ευτυχία στην σωστή προσπάθεια «.
– Nisargadatta Maharaj
«Δεν υπάρχει προσέγγιση του Εαυτού. Αν ο Εαυτός μπορούσε να προσεγγιστεί, αυτό θα σήμαινε ότι ο Εαυτός δεν είναι τώρα και εδώ, αλλά ότι είναι νέος. Αν είναι νέος, επίσης θα χαθεί. Έτσι θα είναι παροδικός. Γι’αυτό που δεν είναι μόνιμο δεν αξίζει να αγωνιστούμε. Έτσι λέω, ο Εαυτός δεν προσεγγίζεται. Είστε ο Εαυτός. Είστε ήδη αυτός.
«- Ramana Maharshi
Έτσι, βρισκόμαστε σε ένα δίλημμα, όπου ακόμα και αν κάποιος ενδιαφέρεται για την αλήθεια, υπάρχουν αμέτρητοι φύλακες να οδηγήσουν κάποιον σε λάθος δρόμο.Κάποιος πρέπει να έχει την κατάλληλη προσοχή ώστε να διασχίσει οποιαδήποτε διαδρομή σε αυτόν τον κόσμο, ειδικά στο μονοπάτι της αλήθειας. Μην πιστεύετε τίποτα.Μάθετε για τον εαυτό σας. Όπως λένε, «Προσέξτε τους εμπόρους στην αγορά.» Ή, όπως λέει ο Michael Tsarion, «Το ερώτημα δεν είναι« έχω ήδη πουλήσει ένα ψέμα », αλλά« έχω αγοράσει ένα ψέμα. »

Greg Calise

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

katohika.gr 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *