Οι χλιδάτες διακοπές του Ρονάλντο στη Μεσσηνία και οι 8.000 ευρώ τη βραδιά

Οι χλιδάτες διακοπές του Ρονάλντο στη Μεσσηνία και οι 8.000 ευρώ τη βραδιά

Ο Κριστιάνο, η Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ και τα παιδιά τους έκαναν «βασιλικές» βουτιές σε πολυτελές θέρετρο 630 τμ.

O σούπερ σταρ της Γιουβέντους και της Εθνικής Πορτογαλίας, Κριστιάνο Ρονάλντο, απόλαυσε για δεύτερο σερί καλοκαίρι τις διακοπές του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε πολυτελές θέρετρο στην Πύλο.

Ο Ρονάλντο με την οικογένειά του βρέθηκαν στη Μεσσηνία και πλέον συνεχίζει τις διακοπές τους σε πολυτελέστατο γιοτ των 200.000 στη γαλλική Ριβιέρα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ηλεκτρονική εφημερίδα «El Espanol», το κατάλυμα 630 τετραγωνικών μέτρων που έμεινε ο Πορτογάλος μαζί με την αγαπημένη του Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ και τα τέσσερα παιδιά του βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από την αμμουδιά ιδιωτικής παραλίας «και προσφέρει στους επισκέπτες ασυναγώνιστες ανέσεις και πλήρη ιδιωτικότητα» -μεταξύ άλλων, 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ, μεταφορές, χρήση ελικοδρομίου και, αν ζητηθεί, έμπειρο σεφ, που ετοιμάζει όλα τα γεύματα της ημέρας».

Το αστρονομικό συμβόλαιο του Κριστιάνο στην Γιουβέντους του επιτρέπει να κάνει διακοπές σαν «βασιλιάς», ενώ όπως ανέφερε το δημοσίευμα ο CR7 χάλασε στην Ελλάδα περίπου 56.000 ευρώ μόνο για τη διαμονή του καθώς έδινε 8.000 τη βραδιά στη βίλα που έμεινε.

Intanto Ronaldo… ???? pic.twitter.com/rtsYtlEFS0

— VecchiaSignora.com (@forumJuventus) 20 Ιουνίου 2019

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *