Οι 7χρονες που είναι οι πιο όμορφες δίδυμες στον κόσμο κι έγιναν μοντέλα

Οι 7χρονες που είναι οι πιο όμορφες δίδυμες στον κόσμο κι έγιναν μοντέλα

Συνδυάζουν σχολείο και δουλειά

Έχουν πάνω από 1 εκατομμύριο followers στο Instagram μέσα σε ένα χρόνο και πολλοί είναι αυτοί που τα αποκαλούν «τα πιο όμορφα κορίτσια στον κόσμο».

Ο λόγος για δίδυμες 7χρονες από το Λος Άντζελες, Ava Marie and Leah Rose, που συνδυάζουν πλέον το μόντελινγκ με το σχολείο.

Πέρυσι η μητέρα τους, Jaqi Clements, ξεκίνησε έναν λογαριασμό στο Instagram για τις δίδυμες κόρες της για τα έβδομα γενέθλιά τους.

Η μητέρα τους δήλωσε στο Buzzfeedπως οι οπαδοί τους άρχισαν να μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και σύντομα έφτασε τους 1,1 εκατομμύρια ακόλουθους.

Οι 7χρονες δίδυμες πηγαίνουν κανονικά στο σχολείο τους. «Οποιεσδήποτε δουλειές κι αν κλείνουν μέσω του Instagram, τις προγραμματίζω για τα Σαββατοκύριακα ή αμέσως μετά το σχολείο ώστε να μην χρειαστεί να χάσουν μαθήματα. Εάν κλείσουν μια δουλειά μέσω του πρακτορείο τους, υπάρχει πάντα ένας δάσκαλος στη φωτογράφηση για να τους βοηθήσει με τα μαθήματά τους» είπε.

Όταν ξεκίνησαν τον λογαριασμό στο Instagram, η μητέρα τους τραβούσε φωτογραφίες με την κάμερα και το κινητό της. Όμως, τώρα όλες οι λήψεις λαμβάνονται από επαγγελματίες φωτογράφους.

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *