Οι 76ερς άλωσαν τη Μινεσότα στην επιστροφή του Μπάτλερ

Οι 76ερς άλωσαν τη Μινεσότα στην επιστροφή του Μπάτλερ

Ο Τζίμι Μπάτλερ αποδοκιμαζόταν κάθε φορά που ακουμπούσε τη μπάλα στην επιστροφή του στη Μινεσότα, αλλά στο τέλος οι 76ερς επικράτησαν με 118-109 και χωρίς τον Εμπίντ.

Οι φίλαθλοι των Τίμπεργουλβς περίμεναν τόσο καιρό να αποδοκιμάσουν τον Τζίμι Μπάτλερ, που το έκαναν ακόμα και όταν αποχώρησε από το γήπεδο λόγω τραυματισμού (στη μέση) στην πρώτη περίοδο! Τη νίκη, πάντως, πάλι αυτός την πήρε (118-109), στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στην πρώην ομάδα του και πρώτο στη Μινεσότα μετά την ανταλλαγή του στην Φιλαντέλφια τον προηγούμενο Νοέμβριο.

Ο Μπάτλερ δεν ήταν καλός, καθώς ναι μεν τελείωσε το ματς με 12 πόντους, 13 ριμπάουντ και 5 ασίστ, είχε όμως και 4/17 σουτ. Ωστόσο, οι 76ερς ήταν η ομάδα με τις περισσότερες λύσεις, κι ας μην διέθετε πάλι τον Τζοέλ Εμπίντ, που έμεινε στην Φιλαντέλφια για να ξεκουράσει το αριστερό γόνατο. Ας είναι καλά ο Τομπάιας Χάρις (25 πόντοι), ο Μπεν Σίμονς (20 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 9 ασίστ) και ο παίκτης-έκπληξη, ο Τζόνα Μπόλντεν, που έκανε ρεκόρ καριέρας με 19 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Δείτε εδώ την κατάταξη σε όλους τους ομίλους του ΝΒΑ

Photo credits: AP Photo/Bruce Kluckhohn

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *