Ολυμπιακός: Έντονες παρατηρήσεις Μαρτίνς στους παίκτες

Ολυμπιακός: Έντονες παρατηρήσεις Μαρτίνς στους παίκτες

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν την Πέμπτη (28/11) στο γήπεδο όπου άκουσαν σε αυστηρό ύφος τις παρατηρήσεις του Πέδρο Μαρτίνς, δύο μέρες μέρες μετά την ήττα (4-2) στο Λονδίνο από την Τότεναμ.

Την Πέμπτη (28/11) το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στο Ρέντη με… φόντο το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που θα γίνει την Κυριακή (1/12, 19.30) στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τη 12η αγωνιστική της Super League. Η αλήθεια είναι πως ο τρόπος που επήλθε η ήττα στο Λονδίνο από την Τότεναμ έχει πειράξει πολύ.

Το 0-2 έγινε 4-2 και αυτό έχει προκαλέσει πίκρα. Τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί διαφορετικά, αλλά ατομικά λάθη κόστισαν σοβαρά. Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε ένα κομβικό σημείο της χρονιάς, με πολύ σημαντικά παιχνίδια. Τέτοιο είναι αυτό που ακολουθεί με τον Δικέφαλο του Βορρά, όπως επίσης εκείνο της 11ης Δεκεμβρίου (22.00) με τον Ερυθρό Αστέρα.

Καθώς η πίεση ολοένα και αυξάνεται, για όλους, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε πολλά να πει στους ποδοσφαιριστές του στο περιθώριο του προγράμματος της Πέμπτης (28/11). Ο Πορτογάλος προπονητής τους απευθύνθηκε σε πολύ έντονο και αυστηρό ύφος. Κυρίως για τον αγώνα που προηγήθηκε και για τον τρόπο που χάθηκε. Μήνυμα, όμως και για τη συνέχεια.

Ο 49χρονος τεχνικός θέλησε να θέσει τους παίκτες προ των ευθυνών τους, μετά τα λάθη που έγιναν στο "Tottenham Hotspur Stadium" και που είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει η ανατροπή των Λονδρέζων. άναμε πολλά λάθη, αλλά λάθη που δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο. Αυτά πληρώσαμε και δεν μπορέσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα" φέρεται να τους είπε ο Μαρτίνς.

Ενώ υποστήριξε πως η εικόνα τους στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετική και πως το πλάνο ακολουθήθηκε, στο δεύτερο μισό ήταν τέτοια η παρουσία τους που φάνηκαν να τα παρατάνε. Ο Ίβηρας προπονητής εξέφρασε έτσι τον εκνευρισμό του, αλλά και την απογοήτευση για τον τρόπο που κύλησαν τα πράγματα, ενώ την ίδια ώρα θέλησε να τους αφυπνήσει ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Για τον Ολυμπιακό η επικράτηση σε βάρος του μεγάλου αντιπάλου για τον τίτλο σημαίνει πολλά. Το σημαντικό είναι ότι δεν έχουν προκύψει προβλήματα τραυματισμών και παρά την κόπωση από τη "μάχη" στη βρετανική πρωτεύουσα, οι "ερυθρόλευκοι" γνωρίζοντας τη σημασία της προσεχούς αναμέτρησης, δεδομένα θα καταθέσουν και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους για το τρίποντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης – Κούτρης μαζί σε σχολείο στον Πειραιά
Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Σεμέδο ενόψει ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός: Τρία πρόσωπα "κλειδιά" ενόψει ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός: Ο Μεριά βάζει σε σκέψεις προπονητή και διοίκηση

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *