Ολυμπιακός: “Δεν έδωσαν καμία απάντηση σε οικονομικής φύσεως ζητήματα”

Ολυμπιακός: "Δεν έδωσαν καμία απάντηση σε οικονομικής φύσεως ζητήματα"

Στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ότι οι νομικοί του ΠΑΟΚ δεν έδωσαν την παραμικρή απάντηση σε οικονομικής φύσεως ζητήματα και στέκονται στην ερώτηση που τους έκανε το μέλος της ΕΕΑ, Ειρήνη Μαρούπα.

Δικαιωμένοι αισθάνονται στον Ολυμπιακό μετά την εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά σε πιθανή πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Οι "ερυθρόλευκοι" υποστήριζαν ότι ουδείς εκ μέρους του ΠΑΟΚ έδωσε απάντηση σε οικονομικής φύσεως ζητήματα.

Ότι οι εκπρόσωποι των εταιρειών Dimera και Belterra δεν παρουσίασαν το παραμικρό έγγραφο που να αντικρούει τα "ερυθρόλευκα" επιχειρήματα σχετικά με τα οικονομικά ζητήματα που συνδέουν την οικογένεια Σαββίδη, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την ΠΑΕ Ξάνθη.

Στον Ολυμπιακό στέκονταν στην ερώτηση που έκανε το μέλος της ΕΕΑ, Ειρήνη Μαρούπα, στους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ. Αν δηλαδή έκαναν μυνήσεις σχετικά με όσα τους κατηγορούν. Και πως εκείνοι απάντησαν: "Έχουμε χρόνο…". Η Μαρούπα τους απάντησε, σύμφωνα με τους "ερυθρόλευκους", πως έπρεπε να τις είχαν ήδη κάνει και να τις παρουσίαζαν σήμερα ενώπιον της επιτροπής.

Άνθρωποι του Ολυμπιακού υποστηρίζουν ότι πλέον η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού καλείται να αποφασίσει για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αρκούδης: "Αν ήταν εδώ ο Καλπαζίδης θα τον ρωτούσαμε ένα κάρο θέματα"
"Ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη"
Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης ΠΑΟΚ – Ξάνθης, στις 27/1 η απόφαση

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *