Ολυμπιακός: Ελεύθερος ο Αγραβάνης

Ολυμπιακός: Ελεύθερος ο Αγραβάνης

Ο Ολυμπιακός έκανε χρήση του opt out που υπήρχε στο συμβόλαιο του Δημήτρη Αγραβάνη, αφήνοντας ελεύθερο τον 25χρονο φόργουορντ/σέντερ αντί μικρού χρηματικού αντιτίμου.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Δημήτρης Αγραβάνης. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν χρήση του όρου που τους επέτρεπε να "βγουν" από τη συμφωνία που είχαν υπογράψει με τον διεθνή φόργουορντ/σέντερ (αντί μικρού αντιτίμου), ο οποίος μπορεί πλέον να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 25χρονος παίκτης δεν βρέθηκε επί της ουσίας ποτέ στα πλάνα του Ντέιβιντ Μπλατ την περσινή σεζόν, έχοντας πολύ λίγο χρόνο συμμετοχής -κι αυτόν στα παιχνίδια της Basket League.

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Αγραβάνη. Ο Δημήτρης βοήθησε σημαντικά ώστε η ομάδα να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Ελλάδος και να φτάσει ισάριθμες φορές στον τελικό της Ευρωλίγκας. Δημήτρη, καλή συνέχεια στην καριέρα σου. Ευχαριστούμε", αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μετακόμισε στο ΣΕΦ το καλοκαίρι του 2013, μετά την πολύ καλή χρονιά που έκανε με τη φανέλα του Πανιωνίου. Μετά τη rookie season του, είχε σημαντικό ρόλο στο rotation των ερυθρολεύκων για τρία χρόνια, πριν έρθει η ατυχία του 2017/18, όταν υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού. Έκτοτε, ουδέποτε ανέκτησε τα λεπτά συμμετοχής του, με την παρουσία του στον Ολυμπιακό να ολοκληρώνεται -και τυπικά- το απόγευμα της Τετάρτης (24/7).

Σε αυτή την εξαετία, ο 25χρονος φόργουορντ/σέντερ είχε 3.4 πόντους και 2.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην EuroLeague.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *