Ολυμπιακός: Η Α2 προβληματίζει τον Κώστα Σλούκα

Ολυμπιακός: Η Α2 προβληματίζει τον Κώστα Σλούκα

Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει τα "κλειδιά" στον Κώστα Σλούκα, ο 29χρονος γκαρντ βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή στο ΣΕΦ, αρκεί οι "ερυθρόλευκοι" να μην παίζουν στην Α2.

Είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν ότι οι μπασκετμπολίστες δεν θέλουν να αγωνίζονται στα εθνικά πρωταθλήματα και νοιάζει μόνο για την EuroLeague, αλλά ο Κώστας Σλούκας αποδεικνύει πως κανείς παίκτες υψηλού επιπέδου δεν σκέφτεται έτσι. Γι αυτό και ο μεγάλος του προβληματισμός στο ενδεχόμενο επιστροφής στον Ολυμπιακό είναι το ενδεχόμενο να μην λάβει μέρος η ομάδα του Πειραιά στην Basket League.

Η πιθανότητα να αγωνιστούν οι ερυθρόλευκοι στην Α2 προβληματίζει όσο τίποτα άλλο τον 29χρονο γκαρντ, που σε καμία περίπτωση δεν θέλει να παίζει μόνο στην Ευρώπη. Ακόμα και το δίχως ιδιαίτερο ενδιαφέρον ελληνικό πρωτάθλημα βοηθάει τους αθλητές να μην χάνουν τον ρυθμό και φυσικά είναι λιγότερο βαρετό από τις προπονήσεις. Πλέον, οι μπασκετμπολίστες έχουν συνηθίσει τα πολλά παιχνίδια και ο Σλούκας θέλει να ξέρει ότι ο Ολυμπιακός θα λάβει μέρος και στην Basket League.

Βέβαια αυτό το θέμα εκκρεμεί και ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα ξεκαθαρίσει, όμως μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Κώστα Σλούκα. Το γνωρίζουν αυτό στον Ολυμπιακό αφού έχουν γίνει διερευνητικές συζητήσεις με τον ατζέντη του, άλλωστε το πράγμα δεν πρόκειται να πάρει το δρόμο του πριν ολοκληρώσει τη σεζόν με την Φενέρμπαχτσε ο διεθνής γκαρντ. Το τουρκικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην ημιτελική φάση, τη Δευτέρα η Φενέρ έκανε το 2-0 επί της Τόφας και ο Σλούκας ήταν και πάλι καθοριστικός.

Υπάρχει, λοιπόν, χρόνος μπροστά, όμως αυτό το δεδομένο μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο. Ο Σλούκας λατρεύει την αγωνιστική δραστηριότητα κι αυτό δεν το έχει κρύψει ποτέ. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει τα πάντα για να τον καλύψει οικονομικά και αγωνιστικά (θα είναι ο νέος ηγέτης της ομάδας), το ότι κάνει κινήσεις για να ενισχυθεί, ίσως να μην αποδειχθεί αρκετό. Αλλά και πάλι οι "ερυθρόλευκοι" δεν δείχνουν να ανησυχούν. Ίσως γιατί θεωρούν πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, δεν πρόκειται να αγωνιστούν στην Α2 την επόμενη σεζόν, αλλά στην Basket League.

Photo Credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *