Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα με Λαμία

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα με Λαμία

Ο Ολυμπιακός αναμετράται με τη Λαμία στο "Γ. Καραϊσκάκης", για την 5η αγωνιστική της Super League (19.30). Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς, έχοντας στόχο τη νίκη και τη διατήρηση στην κορυφή.

Η ενδεκάδα που διαβάσατε στο ρεπορτάζ της Παρασκευής (27/9) είναι αυτή που θα παραταχθεί για τον Ολυμπιακό απέναντι στη Λαμία, για την 5η αγωνιστική της Super League. Ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποιεί τον Σα κάτω από τα γκολπόστ.

Δεξιός μπακ ο Ομάρ, αριστερός ο Κούτρης, με Σεμέδο και Μπα στο κέντρο των μετόπισθεν. Αμυντικοί χαφ οι Γκιλιέρμε – Καμαρά, οι Ποντένσε – Σουντανί στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και ο Βαλμπουενά πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Με άλλα λόγια πέντε αλλαγές σε σχέση με το προ ημερών ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Υπενθυμίζεται ότι Τσιμίκας, Μεριά, Τοροσίδης και Ραντζέλοβιτς έχουν μείνει εκτός αποστολής.

Τη 18άδα συμπληρώνουν οι Γκασπάρ, Αβραάμ, Λοβέρα, Μπενζιά, Μπουχαλάκης και Αλέν.

Photo credits: Eurokinissi

Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Λαμία! / The line-up for today's match against PAS Lamia FC! #Οlympiacos #Slgr #OLYLAM #LineUp pic.twitter.com/Bgwz0kV9hK

— Olympiacos FC (@olympiacosfc) September 28, 2019

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *