Ολυμπιακός: Πρόστιμο 18.000 ευρώ στον Καραπαπά

Ολυμπιακός: Πρόστιμο 18.000 ευρώ στον Καραπαπά

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 18.000 ευρώ από την Πειθαρχική Επιτροπή για τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Ο Κώστας Καραπαπάς χαρακτήρισε παρωδία το σύστημα VAR στην Ελλάδα μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ την 1η Σεπτεμβρίου. Υποστήριξε ακόμα ότι στον αγώνα με την ΑΕΛ "έκλεψαν δύο γκολ από τον Ολυμπιακό", ενώ ξέσπασε για τον αγωνιστικό χώρο στο AEL FC Arena.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τιμωρήθηκε με πρόστιμο 18.000 ευρώ για τι δηλώσει τους, ενώ ο Καραπαπάς είχε αναφέρει στην απολογία του πως αναφέρθηκε σε πρόσωπα και για αυτό δεν θα έπρεπε να του ασκηθεί δίωξη.

Η ανακοίνωση: "Η Πειθαρχική Επιτροπή έλαβε την ακόλουθη απόφαση: κηρύσσει τον κ. Κώστα Καραπαπά, αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πειθαρχικά ελεγκτέο και του επιβάλει ποινή δεκαοκτώ χιλιάδων ευρώ (18.000€), για αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 20Α παρ. 1, 2α, 3, 4α και 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και που φέρεται ότι τελέσθηκε στις 1-9-2019".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *