Ολυμπιακός: Τα είπαν Μαρινάκης – Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Τα είπαν Μαρινάκης – Μαρτίνς

Μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη, έγινε το ραντεβού των Βαγγέλη Μαρινάκη και Πέδρο Μάρτινς στο Καραϊσκάκη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη είχε τους λόγους του να είναι ικανοποιημένος. Η ομάδα του πήρε ένα δύσκολο ματς, πέτυχε τέσσερα γκολ, όλα πήγαν καλά, είναι ξανά πρώτη. Σίγουρα δεν του άρεσαν τα λάθη και η έλλειψη ισορροπίας στο παιχνίδι της ομάδας, σε αυτή άλλωστε στάθηκε και στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, μετά τις καθιερωμένες δηλώσεις, πέρασε από τα αποδυτήρια και έγινε αντιληπτός από τον κόσμο που περίμενε παίκτες εκεί. Ορισμένοι του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του, έτσι και έγινε. Στη συνέχεια, όμως, ανέβηκε τους ορόφους στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για να τα πει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, θέλησε να τα πει με τον προπονητή της ομάδας και ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν. Από τη συνάντηση, είναι λογικό να μη διαρρεύσει κάτι. Είναι πολύ πιθανό, όμως, η κουβέντα να πήγε και στα μεταγραφικά.

Βλέπετε στην ατζέντα των ερυθρολεύκων, υπάρχουν ανοιχτά κεφάλαια. Το ένα, έχει να κάνει με τον Κώστα Τσιμίκα και την υπόθεση της πώλησής του στη Νάπολι. Οι Ιταλοί είναι πιθανό να έρθουν με επίσημη πρόταση τις επόμενες ώρες και θα πρέπει να παρθεί μια απόφαση, που είναι δεδομένο πως θα επηρεάσει άμεσα την ομάδα.

Από την άλλη, τις τελευταίες ώρες, όλο και πιο έντονο είναι το ενδιαφέρον της Ντιζόν για τον Μπενζιά. Οι Γάλλοι το θεωρούν πολύ πιθανό ο Αλγερινός μέσος να διακόψει το δανεισμό του στον Ολυμπιακό και να συνεχίσει στη Ντιζόν. Σε μια τέτοια περίπτωση, οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να δουν άλλη λύση για τη μεσαία τους γραμμή.

Τέλος, απόφαση πρέπει να παρθεί και για την επίθεση. Το όνομα του Χασάν παραμένει στο προσκήνιο, έστω και χωρίς τους πόντους που είχε συγκεντρώσει προ ημερών. Παραμένει, όμως και ο Μαρτίνς τον θέλει.

Οι εξελίξεις σε πολλά θέματα, προφανώς και θα δείξουν τι υπήρξε στη συνάντηση του Πορτογάλου προπονητή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Με τον ιδιοκτήτη των ερυθρολεύκων, στην ατζέντα του φυσικά να έχει τη συνάντηση των τεσσάρων μεγάλων, την Τετάρτη.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *