Ολυμπιακός: Χωρίς Ομάρ και Μπενζιά, μέσα Γκιλιέρμε και Βαλμπουενά

Ολυμπιακός: Χωρίς Ομάρ και Μπενζιά, μέσα Γκιλιέρμε και Βαλμπουενά

O Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Πανιώνιο (23/11, 19:30). Στην αποστολή οι Γκιλιέρμε, Βαλμπουενά, εκτός οι Ελαμπντελαουί, Μπενζιά, Κούτρης.

Την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Πανιώνιο (23/11), ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός, με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Μια προπόνηση που είχε ανάμεικτα συναισθήματα για τον Πέδρο Μαρτίνς. Βλέπετε, κατάφερε να προπονηθεί ο Γκιλιέρμε και είναι στην αποστολή, ενώ εκτός πλάνων έμεινε τόσο ο Ελαμπντελαουί, όσο και ο Μπενζιά.

Ο Πορτογάλος προπονητής, μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την εικοσαμελή αποστολή που αποτελούν οι: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Σεμέδο, Μπα, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

Αυτό σημαίνει πως εκτός πλάνων του για τον αγώνα της Νέας Σμύρνης, είναι αρχικά ο τιμωρημένος Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» είχε αποβληθεί κόντρα στον Ατρόμητο και θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι αρκετά επιβαρυμένος και δεν προπονήθηκε κανονικά, μένοντας εκτός πλάνων, κάτι που σημαίνει πως φανέλα βασικού θα πάρει ο Γκασπάρ, για πρώτη φορά φέτος!

Για έναν ακόμη αγώνα, ο Μαρτίνς δεν υπολογίζει στον Κούτρη. Ο αριστερός μπακ των Πειραιωτών, έμεινε εκτός αποστολής για μια ακόμη φορά και όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση, φαίνεται πως θα μπούμε σε άλλα… σενάρια τον Ιανουάριο.

Εκτός πλάνων έμεινε και ο Μπενζιά που αντιμετωπίζει μία ίωση. Ο Αλγερινός μέσος πάντως, χαλάει τα πλάνα του Μαρτίνς που γνωρίζει τις δυσκολίες στο κέντρο. Ο Γκιλιέρμε είναι με μία προπόνηση, ενώ ο Καμαρά επέστρεψε επιβαρυμένος και με ματς στα πόδια του, από την Εθνική Γουινέας. Σκέφτηκε τη λύση του Μπενζιά ως εναλλακτική για τη μεσαία γραμμή, αλλά από τη στιγμή που δεν κατάφερε να προπονηθεί, έμεινε εκτός.

Φυσικά, εκτός πλάνων του Μαρτίνς είναι οι Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Σισέ. Ο πρώτος ωστόσο, προπονείται κανονικά με την ομάδα και περιμένει την απόφαση του προπονητή για το πότε θα τον εντάξει στην ομάδα ομαλά.

ΜΕΓΑΛΗ Η ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΟΚ

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός για τον αγώνα της Νέας Σμύρνης, δεν έχει πάρει εισιτήρια. Έτσι, δεν θα έχει οργανωμένη παρουσία οπαδών του, την ίδια ώρα που μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για τα εισιτήρια της επόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και το ματς με τον ΠΑΟΚ. Αυτά κυκλοφόρησαν και… εξαφανίστηκαν από το Διαδίκτυο, ωστόσο τη Δευτέρα στις 10 το πρωί θα κυκλοφορούν στα εκδοτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και αναμένεται να γίνει χαμός.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *