Ολυμπιακός: Όλα καλά με Μεριά

Ολυμπιακός: Όλα καλά με Μεριά

Ο Γιασίν Μεριά, που στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ζήτησε αλλαγή, δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάτι ανησυχητικό. Δεν αποκλείεται, όμως, να προφυλαχθεί στον αγώνα με τη Λαμία.

Ο Γιασίν Μεριά με τα 21 παιχνίδια από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα, έσφιξε τα δόντια για να ολοκληρώσει το προ ημερών παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 4η αγωνιστική της Super League. Ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός ένιωσε να τον τραβάει το πόδι του, γι’ αυτό και ζητούσε αλλαγή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν την Τρίτη (24/9) στο γήπεδο για αποθεραπεία και ο 26χρονος φάνηκε πως δεν έχει τελικά κάτι ανησυχητικό. Δεν χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Οι όποιες ενοχλήσεις είχαν υποχωρήσει και μένει να φανεί αν από Τετάρτη (25/9) που θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τη Λαμία, είναι σε θέση να ακολουθήσει κανονικό πρόγραμμα.

Πάντως με δεδομένο ότι αποτελεί τον πιο "φορτωμένο" παίκτη του "ερυθρόλευκου" ρόστερ, είναι πιθανό το ενδεχόμενο να προφυλαχθεί στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία, που θα γίνει το Σάββατο (28/9, 19.30). Άλλωστε σε τρεις μέρες από τότε είναι προγραμματισμένη η "μάχη" με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και εκεί η παρουσία του Μεριά θα είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Υπενθυμίζεται, βέβαια, ότι με δεδομένο πως ο Σισέ παραμένει εκτός μετά τη λοίμωξη αναπνευστικού, κάποιος εκ των Αβραάμ Παπαδόπουλου ή Μπα, θα πρέπει να "επιστρατευτούν". Στο ρόστερ ασφαλώς υπάρχει και ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος προ ημερών είχε αγωνιστεί με την U19 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Τρέχα Μεριά, τρέχα
Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του στο Βελιγράδι

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *