Ομολόγησε ότι σκότωσε τον 14χρονο φίλο του

1Με κομμένη την ανάσα οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης άκουσαν τον 14χρονο φίλο του ανήλικου αγοριού που βρέθηκε σήμερα νεκρό στο χωριό Γέφυρα να ομολογεί πως ήταν εκείνος που μαχαίρωσε στο λαιμό το θύμα.

Ανώτατες αστυνομικές πηγές από τη Βόρεια Ελλάδα αναφέρουν στο enikos.gr πως ο φίλος του θύματος ομολόγησε την πράξη. Επίσης υποστηρίζουν ότι διαπιστώθηκε και εργαστηριακά ότι το γενετικό υλικό και τα αποτυπώματα του 14χρονου δράστη ταυτοποιήθηκαν με εκείνα που είχαν εντοπιστεί στο κουζινομάχαιρο που βρέθηκε διπλά από τη σορό του ανήλικου.

Αυτό που θέλουν να διαπιστώσουν οι αρχές είναι εάν το γενετικό υλικό και τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο κουζινομάχαιρο ταυτίζονται με τον 14χρονο που φέρεται να ομολόγησε. «Μόνο εάν ταυτοποιηθεί εργαστηριακά θα κλείσει η υπόθεση» δηλώνουν με νόημα οι ίδιες πηγές στο enikos.gr.

Σχετικά με το κίνητρο οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν πως ο φερόμενος ως δράστης υποστήριξε πως το θύμα τον τελευταίο καιρό τον πείραζε χωρίς όμως να τους δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Οι ίδιες πηγές αποκαλύπτουν πως ο 14χρονος λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής πήγε στο σπίτι του και πήρε ένα κουζινομάχαιρο χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους γονείς του που βρίσκονταν μέσα.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στον φίλο του μαχαιρώνοντας τον στο λαιμό δύο φορές σκοτώνοντας τον και επέστρεψε σπίτι του χωρίς ξανά οι γονείς να αντιληφτούν το παραμικρό.

Ένα ακόμη στοιχείο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας είναι ότι βρέθηκαν ρούχα του φερόμενου ως δράστη με κοιλάδες αίματος.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *