Οργή Μουζάλα: Αυτό που γίνεται στα σύνορα είναι πραξικοπηματική ενέργεια!

1“Θα σκληρύνουμε τη στάση μας προς τις γειτονικές χώρες που δε δέχονται τους πρόσφυγες” δήλωσε μιλώντας στον ραδιοσταθμό του ΑΠΕ ΜΠΕ “Πρακτορείο FM”, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, τονίζοντας ότι η Ελλάδα θα αυξήσει τις διπλωματικές της πιέσεις. Μιλώντας και στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο κ. Μουζάλας έγινε ακόμα πιο σκληρός λέγοντας ότι αυτό που έχουμε στα σύνορα είναι μια πραξικοπηματική ενέργεια!
“Πέντε αστυνομικοί διευθυντές των χωρών του Βίσεγκραντ και δυστυχώς της Αυστρίας καταργήσανε την απόφαση που πήραν οι πρωθυπουργοί 15 ώρες πριν. Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα για την ευρωπαϊκή ιδέα” είπε ο κ. Μουζάλας, σημειώνοντας ότι οι πρόσφυγες που απομακρύνθηκαν από τις σιδηροδρομικές γραμμές θα πάνε σε χώρους που ήδη έχουν δημιουργηθεί, ενώ θα δημιουργηθούν κι άλλοι.

Ο κ. Μουζάλας κάλεσε τους Έλληνες πολίτες να βοηθήσουν, εκτιμώντας ότι πολύ γρήγορα η κατάσταση θα είναι υπό έλεγχο. “Το παλεύουμε.’Εχουμε σχέδιο. Θα τα καταφερουμε” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Είπε ακόμα ότι είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει με την Αυστρία. «Δεν θα χαρίσω την Αυστρία στο Βίζεγκραντ», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *