ΟΡΓΗ ΠΟΥΤΙΝ! Απειλεί με ολοκαύτωμα το ISIS αν δεν επιστραφούν οι σοροί των ρώσων του ελικοπτέρου που καταρρίφθηκε

1Οι ρώσοι απειλούν με ολοκαύτωμα σε περίπτωση που δεν τους επιστραφούν οι σοροί των 5 ρώσων στρατιωτικών του ελικοπτέρου που καταρρίφθηκε.

Σύμφωνα με την Russia Today οι ρώσοι απευθύνουν αυστηρή προειδοποίηση και απειλούν με… ολοκαύτωμα σε περίπτωση απόρριψης του αιτήματός τους!

Το ίδιο επισημαίνει η εφημερίδα «Moskovsky Komsomolets» αναφέρει ότι «η Ρωσία απευθύνει μια προειδοποίηση προς τους μαχητές: Είτε θα παραδοθούν στους αρμόδιους φορείς οι σοροί ή θ΄ αρχίσουν εντατικοί αεροπορικοί βομβαρδισμοί στην περιοχή», όπως μετέδωσε και το dimpenews.

Σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Victor Murachowska, είπε: «Το ελικόπτερο καταρρίφθηκε ενώ επέστρεφε από μια ανθρωπιστική αποστολή. Ήταν επί του ελικοπτέρου πέντε άτομα, 3 μέλη του πληρώματος, και δύο αξιωματικοί του ρωσικού Κέντρου Συντονισμού της συμφιλίωσης στη Συρία.

Αναρωτιέται ο εμπειρογνωμόνας: «Γιατί το ελικόπτερο πετούσε πάνω από περιοχές που ελέγχονται από τρομοκράτες; Και γιατί ήταν το (Mi-8), χωρίς την προστασία άλλων ελικοπτέρων; Και γιατί πετούσε σε αυτό το ύψος, όπου θα μπορούσε να χτυπηθεί από αντιαεροπορικά που κατέχουν οι τρομοκράτες;». Ο ίδιος πρόσθεσε : «με βάση τις πληροφορίες που δημοσιεύονται από ένοπλες οργανώσεις στο Διαδίκτυο, το ελικόπτερο έπεσε πιθανώς από αντιαεροπορικό (ZU-23) που αγοράστηκε σε μεγάλες ποσότητες από Σαουδική Αραβία, Κατάρ και χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και παραδόθηκε στους αντάρτες στη Συρία.»

Επεσήμανε ότι «είναι σαφές ότι η μεταφορά των σωμάτων των ρώσων στρατιωτικών στη βάση Khmeimim θα είναι μια πολύ περίπλοκη διαδικασία..

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *