Οργισμένη ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Θα φτάσουμε μέχρι το CAS”

Οργισμένη ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Θα φτάσουμε μέχρι το CAS"

Λίγο αφότου ψηφίστηκε η τροπολογία Αυγενάκη για τις νέες ποινές η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε πύρινη ανακοίνωση αναφέροντας πως θα φτάσει μέχρι το CAS.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε άμεσα μετά από την ψήφιση της τροπολογίας Αυγενάκη για τις νέες ποινές. Οι ασπρόμαυροι σημείωσαν ότι θα φτάσουν μέχρι το CAS!

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση: "Ο στιγματισμός και η μείωση της αξιοπρέπειάς μας, θα είχε ως ιδανικό επιμύθιο την κλοπή του πρωταθλήματος και την απονομή του στα δικαστήρια και όχι στους αγωνιστικούς χώρους. Φαίνεται πως αυτός ήταν και ο αυτοσκοπός, άλλωστε.

Από τη μια πλευρά να προσπαθούν να εμφανιστούν ως δήθεν σωτήρες του ΠΑΟΚ κι από την άλλη πλευρά να εξασφαλίσουν το πρωτάθλημα στον ΟΣΦΠ με φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση.

Ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός, δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του προσάπτουν. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κηλιδώσει την 94χρονη ιστορία μας και η νομοθετική ρύθμιση μας είναι εντελώς αδιάφορη, δε μας χρειάζεται. Γι' αυτόν το λόγο, θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα μέχρι το CAS και απαιτούμε νόμιμη διερεύνηση της υπόθεσης".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *