Οριστικό: Δεν επιστρέφει στους Θάντερ ο Ράσελ Γουέστμπρουκ

Οριστικό: Δεν επιστρέφει στους Θάντερ ο Ράσελ Γουέστμπρουκ

Ο κύβος ερρίφθη: ο Ράσελ Γουέστμπρουκ ζήτησε ανταλλαγή από τους Θάντερ και δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην Οκλαχόμα Σίτι σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.

Τέλος εποχής… Θάντερ και Ράσελ Γουέστμπρουκ δεν θα συνεχίσουν την κοινή πορεία τους που ξεκίνησε το 2008, με τον έμπειρο πόιντ γκαρντ να απαιτεί ανταλλαγή και πλέον να είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr αποφασισμένος να μη γυρίσει στην Οκλαχόμα Σίτι αν οι παράγοντες του οργανισμού δεν τον παραχωρήσουν πριν από την έναρξη του training camp.

Η απόφαση του Σαμ Πρέστι να προσφέρει τον MVP του 2017 μαζί με τον Πολ Τζορτζ στους Τορόντο Ράπτορς (πριν τελικά στείλει τον δεύτερο στους Λος Άντζελες Κλίπερς για ένα… μπουκέτο draft picks πρώτων γύρων) ήταν μαχαιριά στην καρδιά του 30χρονου γκαρντ που έμεινε πιστός στους Θάντερ όταν αποχώρησε ο Κέβιν Ντουράντ και έγραψε τρεις σερί σεζόν με triple-double σε μέσους όρους. Ο Γουέστμπρουκ, όπως ήταν λογικό, ενοχλήθηκε από αυτή την εξέλιξη και αισθάνθηκε ανεπιθύμητος, με αποτέλεσμα ο ατζέντης του να έρθει σε επαφή με τον GM του οργανισμού για να γίνει ένα πρώτο ξεκαθάρισμα. Ακολούθησε η απαίτηση ανταλλαγής, με τον Γουέστμπρουκ να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να βρίσκεται στο ρόστερ όταν θα ξεκινήσει το training camp, με αποτέλεσμα να βάζει έτσι πίεση στον Πρέστι ώστε να βρει άμεσα ένα deal που θα βολεύει και τις δύο ικανοποιημένες.

Την ίδια ώρα, η Miami Herald υποστηρίζει πως οι συζητήσεις των Θάντερ με τους Χιτ συνεχίζονται, με την ομάδα του Μαϊάμι να θέλει να βάλει τον Γουέστμπρουκ στο πλευρό του Τζίμι Μπάτλερ χωρίς όμως να παραχωρήσει τους Τάιλερ Χέρο – Μπαμ Αντεμπάγιο. Στην Οκλαχόμα Σίτι στοχεύουν δίνοντας τον Γουέστμπρουκ να χαμηλώσουν το salary cap τους, θέλουν όμως και να ευχαριστήσουν τον 30χρονο γκαρντ για όσα πρόσφερε στον οργανισμό τα 11 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του (ο Ρας είναι μέλος του Sports Hall of Fame της πόλης από το 2016), γι' αυτό και δεν θα λειτουργήσουν με απόλυτο κυνισμό στις διαπραγματεύσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Θάντερ που γνωρίσαμε δεν θα υπάρχουν πια τη στιγμή που θα ανταλλάξουν τον Γουέστμπρουκ, τον τελευταίο που έμεινε από την ομάδα στην οποία "έφτιαξαν" τις καριέρες τους ο Τζέιμς Χάρντεν, ο Κέβιν Ντουράντ, ο Τζεφ Γκριν κι ο Σερτζ Ιμπάκα. Τέλος εποχής…

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *