ΟΣΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΓΝΩΣΤΑ: ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ – ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΘΕΟΙ ΗΡΘΑΝ (Βίντεο)

Το βιντεο αυτο με εκανε να βρω κατι αναλογο στα κειμενα ενος βιβλιου,ετσι το παραθετω ως εχει:

-Σημερα θα δεις κατι που μονον δεκα ανθρωποι σε ολο το Θιβετ εχουν δει μεσα σε εκατο χρονια!!!
-Στα ταξιδια σου νεαρε μου φιλε θα δεις πολλα πραγματα που θα σου φανουν…. μαγικα και ιδου το πρωτο δειγμα.
-Πισω απο κατι βρυα [θαμνους] υπηρχε ενα ανοιγμα και συνεχιζε με τουνελ πλατυ που φωτιζοταν απο καποια πηγη που δεν μπορουσα να διακρινω και μετα 30 λεπτα περιπου φτασαμε σε μια περιοχη φωτισμενη.

-Κοιταξα τριγυρω μου και κρατησα την αναπνοη μου,πανω στους τοιχους υπηρχαν περιεργα σκαλισματα που δεν μπορουσα να καταλαβω,γιατι εδειχναν ανθρωπους ντυμενους με αξιοθαυμαστα ρουχα που τους σκεπαζαν απο το κεφαλι μεχρι τα νυχια ή για να ειμαι ακριβης απο τον λαιμο μεχρι κατω,γιατι στην θεση του κεφαλιου,ειχαν αναπαρασταση ενος πραγματος που εμοιαζε με γυαλινη σφαιρα.
-Αυτη ειναι μια πολυ παλια εποχη ειπε ο δασκαλος μου,χιλιαδες χιλιαδων χρονων που υπηρχε πανω στην γη ενας ισχυρος πολιτισμος, γνωστος με το ονομα Ατλαντιδα.
-Καποι νομιζουν οτι ειναι ενας μυθος και θα το διαπιστωσεις οταν ταξιδεψεις αργοτερα στον δυτικο κοσμο,νομιζουν οτι ειναι ενας φανταστικος τοπος στο μυαλο ενος συγγραφεα και ακομη πολλοι θα πιστευουν οτι και εσυ ονειρευτικες ολες σου τις εμπειριες,θα αμφιβαλλουν για σενα, ομως εσυ ξερεις οτι ολα ειναι αληθινα και οτι αυτο το δωματιο εχεις τις αποδειξεις οτι υπηρχε η Ατλαντιδα.!!!
-ΡΑΜΠΑ

Fileas Fonk
via

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *