Οχι ένας,αλλά δυο “οράνιε” για ΑΕΚ

1Όλοι κι όλοι δύο Ολλανδοί έχουν φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ στην ιστορία της, οι Μίχαελ Κρέικ και Γιουσούφ Χέρσι, αλλά είναι πιθανό να έρθουν… άλλοι τόσοι μέσα σε μια μεταγραφική περίοδο.

Ο Έρβιν Μούλντερ πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην «Ένωση» και κάποιες πληροφορίες θέλουν τον γκολκίπερ που μένει ελεύθερος από τη Φέγενορντ να έρχεται μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως ακόμη και σήμερα ή αύριο, στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις. Συμφωνία μαζί του ακόμη δεν υπάρχει, παρατηρείται μάλιστα μια οικονομική διαφορά, ωστόσο εκτιμάται πως μπορεί να καλυφθεί κι εφόσον πράγματι ο 26χρονος άσος έρθει στην Ελλάδα, τότε δύσκολα θα φύγει χωρίς να υπογράψει.

Την ίδια ώρα, δημοσίευμα του Goal αναφέρει πως μετά τους Ράφικ Τζεμπούρ και Ορλάντο Σα, η ΑΕΚ εξετάζει έναν ακόμη επιθετικό. Πρόκειται για τον Ρίκι Βαν Βολφσβίνκελ, τον Ολλανδό φορ που ανήκει στη Νόριτς, αλλά αγωνίζεται δανεικός στη Σεντ Ετιέν. Ο 26χρονος άσος έκανε εξαιρετικές σεζόν σε Φίτεσε (8 γκολ σε 35 ματς), Ουτρέχτη (35 γκολ σε 80 ματς) και Σπόρτινγκ Λισαβόνας (45 γκολ σε 88 ματς), αλλά πέρσι δεν έπεισε στη Νόριτς σκοράροντας μόλις μια φορά σε 27 εμφανίσεις. Φέτος έχει 9 τέρματα σε 29 παρουσίες με τους «στεφανουά». Στη Νόριτς, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017, δύσκολα θα επιστρέψει ακόμη κι αν αυτή επιστρέψει στην Premiership. Οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να εξετάζουν την πιθανότητα να τον πάρουν δανεικό με οψιόν αγοράς.

Με Πεταυράκη και… Μάκη

Αλλαγές σε σχέση με την πρεμιέρα των play offs ετοιμάζει ο Τραϊανός Δέλλας στον αποψινό αγώνα της ΑΕΚ με την Παναχαϊκή στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ (18:00, ΟΤΕ Sport 3).

Όλα δείχνουν πως ο Κολοβέτσιος θα επανέλθει στο κέντρο άμυνας δίπλα από τον Τζανετόπουλο, με τον Λαμπρόπουλο να μένει στον πάγκο, ενώ ο Πεταυράκης έχει προβάδισμα για τη θέση του αριστερού μπακ αντί του Σοϊλέδη. Στην κορυφή της επίθεσης φαίνεται πως θα βρεθεί ο αποκαλούμενος και «Μάκης» (από το… Μακόλεϊ) στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, ο Κρισάντους, με τον Αραβίδη να πηγαίνει αριστερά, τον Μπαρμπόσα ως επιτελικός μέσος και τον Πλατέλλα να μένει δεξιά. Ανέστης στο τέρμα και Γιόχανσον-Ανάκογλου στον άξονα θα διατηρήσουν τις θέσεις τους. Εκτός αποστολής είναι οι Κορδέρο, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς και Μάνταλος.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *