Ούρλιαζε η Καραβάτου: “Βοήθεια, σώστε το μωρό μου”!

2Ένιωσε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της δεν μπορούσε να φανταστεί η Κατερίνα Καραβάτου πως τρεις μήνες πριν φέρει στη ζωή το γιο της, θα ερχόνταν αντιμέτωπη με μια τόσο σκληρή δοκιμασία.

«Πρόσφατα με τον Κρατερό ζήσαμε μερικές μέρες με την Αέλια στο νοσοκομείο γιατί ξαφνικά αρρώστησε και έπαθε κάτι που δεν είχα ξανακούσει. Ήταν ένα μεγάλο σοκ που δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο πέρα από αυτό”, αποκάλυψε επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας το ρεπορτάζ του “YES!”. Ενώ αρχικά πίστεψε πως πρόκειται για ένα συνηθισμένο κρυολόγημα που θα περάσει γρήγορα, τελικά βρέθηκαν οικογενειακώς να κάνουν Χριστούγεννα στο νοσοκομείο. Βλέποντας την 4χρονη Αέλια να χειροτερεύει και να κάνει κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις με δυσκολία, η παρουσιάστρια έπαθε σοκ.

“Έπαθε επιπλοκή μίας ίωσης. Επί της ουσίας διαλύονταν οι μύες της. Είδα το παιδάκι μου να μην μπορεί να κάνει κάποια βασικά πράγματα”, ανέφερε πρόσφατα μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια. Οι στιγμές μέσα στο νοσοκομείο ήταν τόσο έντονες, όμως παρά την αγωνία της προσπαθούσε να διατηρήσει τη ψυχραιμία της.

Γνώριζε καλά άλλωστε πως ο πανικός τέτεοιες ώρες όχι μόνο δεν βοηθά, αλλά μπορεί να λόγω αυτού να παρουσιαζόταν κάποια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της. Η μοναδική στιγμή που άφησε τα συναισθήματά της ελεύθερα, ήταν όταν η περιπέτεια αυτή τελείωσε και επέστρεψαν με την Αέλια στο σπίτι τους. “Όταν είδαμε ότι πήγαν όλα καλά και γυρίσαμε σπίτι μας ψιλοκαταρρεύσαμε ο καθένας με τον τρόπο του γιατί ήταν κάτι που μας τάραξε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *