Ο Αντώνης Ρέμος «έβαλε» φωτιά στη Μύκονο με την καθιερωμένη συναυλία

Ο Αντώνης Ρέμος «έβαλε» φωτιά στη Μύκονο με την καθιερωμένη συναυλία

Σε ελληνοαραβικούς ρυθμούς κινήθηκε το κατάμεστο Nammos

Την καθιερωμένη καλοκαιρινή συναυλία στη Μύκονο και συγκεκριμένα στο Nammos, έδωσε ο Αντώνης Ρέμοςτο βράδυ της Πέμπτης. Ο γνωστός τραγουδιστής, φέτος, φιλοξένησε τον Αιγύπτιο συνάδελφό του Amr Diab και όλη η βραδιά κινήθηκε σε ελληνοαραβικούς ρυθμούς.

Το Nammos, παρά τις τσουχτερές τιμές, ήταν ασφυκτικά γεμάτο και οι θαμώνες δε σταμάτησαν να λικνίζονται στους ρυθμούς των τραγουδιών του Ρέμου, αλλά και του Diab. Ο Αντώνης Ρέμος ανέβηκε στην σκηνή στις 03:10 τα ξημερώματα και η νύχτα έγινε μέρα από τα πυροτεχνήματα. Ο Έλληνας τραγουδιστής εμφανίσθηκε φορώντας λευκό σακάκι, ενώ ήταν κεφάτος και πείραζε τον κόσμο, ο οποίος δε σταμάτησε να τον αποθεώνει.

Όσο για τον Αιγύπτιο τον Amr Diab ανέβηκε στη σκηνή ερμηνεύοντας το Tamally Maak, το τραγούδι δηλαδή που ακουγόταν στους τίτλους τέλους της εκπομπής «ΌΛΑ» του Θέμου Αναστασιάδη. Και ο ίδιος πήρε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Ανάμεσα στους θαμώνες ήταν και πολλοί Άραβες. Στη συναυλία βρέθηκε η κάμερα του Mykonos Live TV και κατέγραψε όσα έγιναν σε αυτήν.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *