Ο ΑΠΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΠΗ! Η συνταγή της γιαγιάς που σου «λύνει» τα χέρια!

1Συνήθως, όταν εμφανίζεται ο επιχείλιος έρπης, οι περισσότεροι ταλαιπωρούμαστε για μέρες προσπαθώντας να διώξουμε τον ενοχλητικό ερεθισμό από τα χείλη μας! Στο εμπόριο θα βρείτε πολλές “λύσεις” σχετικά με τον επιχείλιο έρπη, όμως μπορείτε να τον αντιμετωπίσετε με φυσικό τρόπο, άμεσα και αποτελεσματικά, χωρίς να χρησιμοποιείτε χημικά φάρμακα. Πως όμως μπορεί κάποιος να διώξει φυσικά τον επιχείλιο έρπη, που μόλις έχει εμφανιστεί; Μα φυσικά με το μελισσόχορτο, που έχει αντισηπτικές και κατευναστικές ιδιότητες!

Η συνταγή απλή… Κόψτε ένα φύλλο από το φυτό και ξεπλύνετε το με νερό για να φύγει η όποια σκόνη έχει επάνω. Αφήστε το λίγο να στεγνώσει και τρίψτε το με τέτοιο τρόπο ώστε να βγάλει τα ζουμιά του. Μετά ακουμπήστε το φύλλο επάνω στον έρπη και κρατήστε το εκεί όσο περισσότερο είναι δυνατόν. Αλλάξτε το φύλλο με νέο μετά από 30 λεπτά περίπου, ακολουθώντας πάλι την ίδια διαδικασία.

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Maryland ανακάλυψαν ότι η χρήση του μελισσόχορτου στον επιχείλιο έρπητα είχε αποτελεσματικότητα στην ερυθρότητα της περιοχής, καθώς και στο πρήξιμο μετά από μόλις 2 ημέρες. Η γρήγορη ανακούφιση από τα συμπτώματα με τη βοήθεια του συγκεκριμένου βοτάνου είναι πολύ σημαντική, αν λάβουμε μάλιστα υπόψη μας ότι στην περίπτωση που δεν αντιμετωπιστεί ο έρπης μπορεί να χρειαστεί περισσότερες από 10 ημέρες για να υποχωρήσει.

Πλεονέκτημα αυτής της διαδικασίας είναι ότι χρειάζεται περίπου 2 με 4 (το πολύ) ημέρες για την εξάλειψη του επιχείλιου έρπη, κάτι που την κάνει ακόμη πιο προσιτή σαν λύση, εκτός φυσικά από το χαμηλό κόστος! Εάν προλάβετε και το χρησιμοποιήσετε αμέσως μόλις αντιληφθείτε πως πρόκειται να βγάλετε έρπη, η εξάλειψή του θα είναι πολύ πιο άμεση!!
ΠΗΓΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *