Ο Βαλάντης στο νοσοκομείο μετά την αφαίρεση του όγκου στο νεφρό

Ο Βαλάντης στο νοσοκομείο μετά την αφαίρεση του όγκου στο νεφρό

Το συγκινητικό μήνυμα του τραγουδιστή στο Instagram

Χαμογελαστός στο κρεβάτι του νοσοκομείου που χειρουργήθηκε προκειμένου να αφαιρεθεί από το νεφρό του όγκος που ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που έκανε για να συμμετάσχει στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 Nomads, εμφανίστηκε ο γνωστός τραγουδιστής Βαλάντης!

Ο Βαλάντης πριν λίγες ημέρες είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά, πώς ακριβώς ανακάλυψε την ύπαρξη του όγκου κατά τη διάρκεια των λεπτομερών εξετάσεων που κάνει κάθε υποψήφιος που παίρνει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε και όλα πήγαν καλά Ο ίδιος, από το κρεβάτι του νοσοκομείου, έχοντας τους γιατρούς στο προσκεφάλι του, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram αναφέροντας τα εξής: «Καλημέρα σας! Ξέρω ότι ανησυχείτε πάρα πολύ, αλλά με τον γιατρό που με εγχείρησε και τον συνεργάτη του, έχουμε πάει πάρα πολύ καλά. Θα σας τα πει ο γιατρός. Από μένα μην ανησυχείτε, είμαι πάρα πολύ καλά».

Από την πλευρά του ο γιατρός του τραγουδιστή είπε πως: «Ο Βαλάντης υποβλήθηκε σε μία εγχείρηση στο νεφρό. Είχε ένα τυχαίο εύρημα, ένας όγκος στον δεξιό νεφρό. Υπεβλήθη σε μερική νεφρεκτομή χωρίς τομές, τα πήγε περίφημα και αύριο παίρνει εξιτήριο. Έχει θεραπευτεί πλήρως κι ευτυχώς που δεν άκουγε τους διαφόρους που του έλεγαν διάφορα».

Στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram, ο Βαλάντης έγραψε: «Ευχαριστώ πολύ για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που μου στείλατε! See you soon…».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ευχαριστω πολύ για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που μου στείλατε !! See you soon…?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valadis Avgenikos (@valadisavgenikos) στις

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *