Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαθαίνει να σουτάρει από τον Κάιλ Κόρβερ!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαθαίνει να σουτάρει από τον Κάιλ Κόρβερ!

Ενα video που κυκλοφόρησε δείχνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παίρνει μαθήματα στο σουτ από έναν από τους καλύτερους σουτέρ στην ιστορία του ΝΒΑ – και στόχο των Μπακς – Κάιλ Κόρβερ!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να αναδείχθηκε MVP της σεζόν 2018/19 στο ΝΒΑ, και μάλιστα με ποσοστό 77% των ψήφων, ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει πως θεωρεί ότι βρίσκεται στο 60% των δυνατοτήτων του και θέλει να βελτιώσει το σουτ του. Αποφάσισε λοιπόν να στραφεί σε έναν από τους καλύτερους σουτέρ όλων των εποχών: Τον Κάιλ Κόρβερ!

Η είδηση έγινε γνωστή με… έμμεσο τρόπο. Ένα instastory του Νεοζηλανδού σέντερ της Ουλμ, Άϊζακ Φοτού, ο οποίος τράβηξε σε VIDEO μέρος της προπόνησης των δύο παικτών! Σε αυτό το VIDEO λοιπόν εμφανίζεται ο Κόρβερ – ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω είναι free agent και στο στόχαστρο των Μπακς – να δίνει οδηγίες στον Γιάννη!

Για την ιστορία, ο Κόρβερ βρίσκεται στην 4η θέση όλων των εποχών στην λίστα με τους παίκτες με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στην ιστορία του ΝΒΑ με 2.351, έχοντας μπροστά του μόνος τους Ρέι Άλεν, Ρέτζι Μίλερ και Στεφ Κάρι, ενώ έχει το 9ο υψηλότερο ποσοστό στην ιστορία της λίγκας πίσω από την γραμμή του τριπόντου με 42.9%.

Δείτε το VIDEO:

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *