Ο Γιώργος Χρανιώτης με μακριά σγουρά μαλλιά

Ο Γιώργος Χρανιώτης με μακριά σγουρά μαλλιά

Η vintage φωτογραφία με τον φίλο και κουμπάρο του Γιώργο Πυρπασόπουλο

Η φιλία τους κρατά πολλά χρόνια και το καλοκαίρι επισφραγίστηκε και με μία κουμπαριά. Ο λόγος για τον Γιώργο Πυρπασόπουλο και τον Γιώργο Χρανιώτη. Μάλιστα ο πρώτος πάντρεψε τον καλό του φίλο Γιώργο Χρανιώτη με την Γεωργία Αβασκαντήρα, στην Τήνο.

Ο Γιώργος Χρανιώτης δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μία φωτογραφία από το παρελθόν, τότε που οι δύο άντρες έκαναν μαζί διακοπές σε κάποιο ελληνικό νησί. Μάλιστα, όπως σημειώνει ο ηθοποιός δεν μπορεί να θυμηθεί πού είναι τραβηγμένη αυτή η φωτογραφία, αλλά τονίζει ότι το σημαντικό της υπόθεσης είναι το ότι έζησαν στο μέγιστο τις όμορφες αυτές στιγμές.

«Σίγουρα μέσα 90s. Μου την έστειλε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, προσπαθούμε να θυμηθούμε πού είμαστε, αλλά μάταια, δεν… Ίσως στην Νάξο. Ή Σαντορίνη. Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να ζεις κι εμείς τότε το κάναμε μ' όλες μας τις δυνάμεις. Και τις αντοχές. Και ήταν ωραία.Υπήρχε τεράστια ορμή και καλοσύνη. Και τρέλα…Θενξ κουμπάρε για το γ[…]το nostalgic mood που μου χάρισες!!!» σημείωσε ο Γιώργος Χρανιώτης στη λεζάντα της φωτογραφίας.


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *