Ο “εγκέφαλος” του αυτοκινήτου δείχνει ότι ο Παντελίδης δεν πρόλαβε να πατήσει φρένο

1Ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 18, στο ύψος του Ελληνικού. Το τζιπ που οδηγούσε, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες.

Τα πρώτα στοιχεία της πραγματογνωμοσύνης της Τροχαίας στο μοιραίο τζιπ -μάρκας Mercedes- το οποίο οδηγούσε ο αδικοχαμένος τραγουδιστής , δείχνει πως ήταν σε άριστη κατάσταση.

Σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες, το μοιραίο τζιπ δεν είχε κανένα πρόβλημα στα φρένα ή στο γκάζι, τα ηλεκτρονικά του συστήματα δούλευαν κανονικά και τα λάστιχα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Σύμφωνα με πηγές από την Τροχαία, οι πραγματογνώμονες διαπίστωσαν, όπως έδειχναν και οι αρχικές εκτιμήσεις, ότι ο οδηγός δεν πάτησε καθόλου φρένο, όπως αποτυπώνεται στον «εγκέφαλο» του οχήματος και από την επιτόπια αυτοψία.

Η ταχύτητα την οποία είχε αναπτύξει το όχημα δεν προσδιορίζεται, ενώ οι αρμόδιοι αξιωματικοί εκφράζουν επιφυλάξεις για το κατά πόσο μπορεί να γίνει ακριβής εκτίμησή της. Αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα δείξουν αν είχε γίνει κατανάλωση αλκοόλ από τον Παντελή Παντελίδη.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *