Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ! Η Κου Κλουξ Κλαν αναβιώνει και πάλι 150 χρόνια από την γέννηση της (Βίντεο)

1Η Κου Κλουξ Κλαν προσπαθεί να κάνει μια δυναμική επιστροφή και να κάνει μια ριζική αναδιαμόρφωση στους κόλπους της για τη νέα εποχή που έρχεται.

Η διαβόητη ρατσιστική οργάνωση, γεννήθηκε μετά την ήττα των Νοτίων στον Εμφύλιο Πόλεμο. Είναι 150 ετών και βρίσκεται σε παρακμή εδώ και δεκαετίες.

Ωστόσο, σύμφωνα με συνεντεύξεις στο Associated Press από ηγέτες της οργάνωσης, δείχνει ότι η Κου Κλουξ Κλαν είναι ακόμα ζωντανή και ονειρεύεται αυτό που ήταν κάποτε: μια αόρατη αυτοκρατορία σε ολόκληρη την κοινωνία.

Αναλυτές εκτιμούν ότι ο συνολικός αριθμός των μελών της οργάνωσης αριθμεί σε μερικές μόνο χιλιάδες σε εθνικό επίπεδο, ενώ πολλοί είναι αντίθετοι στην ιδέα αναβίωσης Κου Κλουξ Κλαν. Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη οργάνωση πλέον, και πολλά μέλη διαφωνούν ως προς την τακτική και τη φιλοσοφία της.

Αλλά οι ηγέτες Κλαν λένε ότι αισθάνονται ότι η πολιτική των ΗΠΑ (ελέω Ντόναλντ Τράμπ) οδηγείτε προς την δική τους ιδεολογία, αφού η Αμερικάνικη νοοτροπία πορεύεται αργά αλλά σταθερά προς τον εθνικισμό.

via

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *