Ο Κάζινς περιμένει να παίξει ξανά φέτος

Ο Κάζινς περιμένει να παίξει ξανά φέτος

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς προανήγγειλε ένα "ωραίο φινάλε" για αυτόν την τρέχουσα σεζόν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα επιστρέψει φέτος στα γήπεδα.

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς ήταν ο άτυχος των Γουόριορς, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού κατά την διάρκεια του πρώτου γύρου των playoffs, με την ιατρική γνωμάτευση να τον θέτει νοκ άουτ για την υπόλοιπη χρονιά. Ο "Μπούγκι", πάντως, έχει διαφορετική άποψη.

"Το πλάνο μου δεν είναι να κάτσω μέχρι τέλους. Για μένα αυτό που συμβαίνει είναι σαν μία κακή ταινία. Νομίζω πάντως ότι θα είναι ένα πολύ ωραίο φινάλε. Απλά περιμένετε", είπε στο Athletic ο σέντερ των Γουόριορς μετά την πρωινή προπόνηση που έκαναν οι Γουόριορς ανήμερα του τέταρτου αγώνα με τους Ρόκετς.

Ακόμα και ο Στιβ Κερ δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να συμβεί αυτό. "Επανέρχεται αρκετά καλά. Θα πρέπει απλά να περιμένουμε και θα δούμε", σχολίασε ο προπονητής του Γκόλντεν Στέιτ για τον Κάζινς, ο οποίος είχε 16,3 πόντους, 8,2 ριμπάουντ και 3,6 ασίστ κατά μέσο όρο στην κανονική περίοδο.

Photo credits: AP Photo/Matt Slocum

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *