Ο Καράμπελας καλύτερος νέος παίκτης της Basket League

Ο Καράμπελας καλύτερος νέος παίκτης της Basket League

Μετά το back to back του Αντώνη Κόνιαρη την τελευταία διετία, ο Ζώης Καράμπελας αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης της Basket League.

Ο Ζώης Καράμπελας αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης της Basket League μετά την ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν οι αρχηγοί και οι προπονητές των ομάδων του πρωταθλήματος, οι δημοσιογράφοι και ο κόσμος. Ο γκαρντ του Περιστερίου ενθουσίασε, με τους 6.2 πόντους, τα 2.8 ριμπάουντ και τις 4 ασίστ που είχε ανά 20'49'' συμμετοχής στα playoffs να επιβεβαιώνουν τη ραγδαία εξέλιξη που είχε φέτος.

Μετά τις δύο συνεχόμενες… επικρατήσεις του Αντώνη Κόνιαρη, ήταν αυτός που κέρδισε την προτίμηση όσων συμμετείχαν στην ψηφοφορία, αφήνοντας πίσω τόσο τον γκαρντ του ΠΑΟΚ, όσο και τους Γιώργο Παπαγιάννη και Γιάννη Αγραβάνη.

"Σε μια τιμητική διάκριση σαν και αυτή έχεις την ευκαιρία να επαναφέρεις στην μνήμη σου καταστάσεις και πρόσωπα που σε έφτασαν ως εδώ", σχολίασε ο διεθνής πόιντ γκαρντ, ο οποίος πρόσθεσε πως "σαν φιλμάκι περνάνε μπροστά μου όλα και όλοι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ευκαιρία που μου έδωσε η ομάδα μου το Περιστέρι και κυρίως τον coach Αργυρή Πεδουλακη που με εμπιστεύτηκε".

Τέλος, τόνισε: "Πολλοί λένε ότι είμαι τυχερός, στην ζωή χρειάζεται τύχη όμως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Δουλεύω σκληρά με προσήλωση στον κάθε νέο στόχο. Αυτό το βραβείο με γεμίζει υπευθυνότητα δίνοντας μου κίνητρο για να συνεχίσω να παλεύω".

Το Δελτίο Τύπου του ΕΣΑΚΕ επισημαίνει:

Ο Καράμπελας συγκέντρωσε 14 προτιμήσεις (ποσοστό 53.84%) στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των ομάδων της Basket League, στην οποία δεύτερος ήταν ο Κόνιαρης (4 ψήφοι, 15.38%).

Στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ο 18χρονος γκαρντ του Περιστερίου πήρε 30 ψήφους (66.67%) και τον ακολούθησε ο συμπαίκτης του στους "κυανοκίτρινους" Γιάννης Αγραβάνης (5, 11.11%).

Πρώτος με μεγάλη διαφορά αναδείχθηκε ο Καράμπελας και στην ψηφοφορία του κοινού, στην οποία συγκέντρωσε 361 ψήφους (49.93%). Δεύτερος ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με 61 προτιμήσεις (8.44%).

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *