Ο “καυτός” Γουίλιαμς εκτέλεσε τους Θάντερ!

Ο "καυτός" Γουίλιαμς εκτέλεσε τους Θάντερ!

Με τον Λου Γουίλιαμς να αναλαμβάνει δράση στην 4η περίοδο, οι Κλίπερς επιβλήθηκαν με 118-110 των Θάντερ και έκαναν ακόμα ένα βήμα προς τα playoffs.

Οι Κλίπερς απέδειξαν για ακόμα μία φορά ότι είναι σκληρά καρύδια! Παίζοντας κόντρα στους δυναμικούς Θάντερ, η ομάδα του Λ.Α δεν δίστασε στιγμή, έπαιξε το δικό της παιχνίδι και πήρε μία σημαντική νίκη – την 4η συνεχόμενη – με 118-110 και ανέβηκαν στην 7η θέση της Δύσης με ρεκόρ 38-29!

Οι Κλίπερς είχαν το πάνω χέρι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο προηγούμενοι με 68-56, ενώ στην τέταρτη περίοδο έφτασαν να προηγούνται ακόμα και με 14 πόντους (86-72). Οι Θάντερ δεν είχαν πει όμως την τελευταία τους κουβέντα.

Από την στιγμή που η Οκλαχόμα Σίτι βρέθηκε στο -14 αντέδρασε. Αρχικά μείωσε σε 84-88 στο τέλος της τρίτης περιόδου χάρη κυρίως στους παγκίτες της, κάνοντας το ματς ντέρμπι, ενώ πέρασε μπροστά με 99-98 με 4 λεπτά να μένουν για το φινάλε. Κάπου εκεί ωστόσο ανέλαβαν δράση οι Λου Γουίλιαμς και Ντανίλο Γκαλινάρι, ενώ την ίδια στιγμή ο Πολ Τζορτζ αποβλήθηκε με το 6ο του φάουλ, με τους Κλίπερς να κλείνουν δυνατά το παιχνίδι και να παίρνουν τη νίκη.

Ο Γουίλιαμς με 40 πόντους (38 εκ των οποίων στο δεύτερο ημίχρονο!), 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ, με τον Γκαλινάρι να προσθέτει 34 πόντους και τον Ίβιτσα Ζούμπατς 14 πόντους.

Για τους Θάντερ, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ είχε 32 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ο Τζορτζ 15 πόντους (αλλά με 5/16 σουτ) και ο Ντένι Σρόντερ 15 πόντους (αλλά με 5/20 σουτ).

Δείτε εδώ την κατάταξη σε όλους τους ομίλους του ΝΒΑ

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *