Ο κωλοτούμπας Καραμανλής, κατά Γεωργιάδη…

Επειδή ενημερώνομαι, ότι οι συναντήσεις στο γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στο γραφείο του στην πλατεία Μαβίλη με τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη θα γίνονται σε εβδομαδιαία βάση, κεντρίζομαι ιδιαίτερα από όσα έγραψε η εφημερίδα “Κυριακάτικη Δημοκρατία” με τίτλο: “Κυβίστηση… δεύτερη φύσης για τον Άδωνι”, όπου μεταξύ των άλλων αναφέρει τα εξής δηλητηριώδη:
«Αν υπήρχε βραβείο Νόμπελ για την κυβίστηση, είναι βέβαιο ότι για αιώνες θα αποδιδόταν στον Άδωνι Γεωργιάδη χωρίς κανένας σε παγκόσμιο επίπεδο να του αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία. Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατάφερε να αναρριχηθεί στην πολιτική και από βουλευτής του ΛΑΟΣ και μέγας υβριστής της ΝΔ και όλων των κορυφαίων στελεχών της, μηδέ εξαιρουμένου του Κυριάκου Μητσοτάκη, να είναι σήμερα αντιπρόεδρός της. Από την φαρμακερή γλώσσα του δεν έχει γλυτώσει ούτε ο Αντώνης Σαμαράς, στο όνομα του οποίου ο αντιπρόεδρος σήμερα πίνει νερό στο όνομά του»! Ωστόσο, θα εστιάσω από τη συνέχεια του επιθετικού αυτού άρθρου, στην αναφορά για την συνάντηση του Αδώνιδος Γεωργιάδη με τον Κώστα Καραμανλή! «Τελευταία ο Γεωργιάδης έχει το θράσος να εμφανίζεται σχεδόν συνομιλητής του Καραμανλή και να προβαίνει σε ύμνους, ξεχνώντας ότι τον αποκαλούσε “κλέφτη” και μάλιστα τον εξομοίωνε με τον Σημίτη, και όλα αυτά τα έλεγε σε αντίστοιχου επιπέδου εκπομπές που παρουσίαζε ο Βασίλης Λεβέντης. Έλεγε, λοιπόν, για το Βουκουρέστι το 2008: “Αυτή η απίστευτη υποχώρηση, για να μην χρησιμοποιήσω μια πιο βαριά έκφραση, αυτή η απίστευτη κωλοτούμπα του Μακεδόνος – τρομάρα του – πρωθυπουργού του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος μπαίνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που ξεπούλησε τη Μακεδονία”…! …όπως δεν ξεχνούσε να χαρακτηρίσει “απίστευτη μπαρούφα” τη στρατηγική της “ήπιας προσαρμογής” του Καραμανλή»!
Βέβαια, η “Δημοκρατία” και λίγα θυμήθηκε για τον Άδωνι Γεωργιάδη! Γιατί, αν κάτσουμε και θυμηθούμε τι ακριβώς έλεγε το στόμα του για τη ΝΔ, γράφουμε βιβλίο ολόκληρο! Όμως, γιατί ξαφνικά τέτοιος πόλεμος από την εφημερίδα κατά του Γεωργιάδη; Λέτε να έχει κάποια σχέση με την “ανεξαρτητοποίηση” Σαμαρά από την πολιτική Μητσοτάκη; Λέτε να έχει κάποια σχέση με τα τσαμπουκάδες του Βενιζέλου κατά της Φώφης; Λέτε να ετοιμάζουν νέο κόμμα με “ενδιάμεσο” τον Γεωργιάδη; Απλά λέω! Παρά ταύτα μην ελπίζεται να μιλήσει ποτέ ο Καραμανλής! Γιατί αυτός είναι άφωνος εδώ και χρόνια! Λένε προετοιμάζεται για ΠτΔ…
Τι γαϊδούρια σε κυβερνάνε τώρα…

Θα σας διηγηθώ ένα φανταστικό σενάριο: «Στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νικολάου Τόσκα, στο Χαλάνδρι, εισβάλουν δυο ένοπλοι αλλοδαποί ληστές! Στο σπίτι κοιμάται η σύζυγος του κ. Τόσκα και τα δυο του παιδιά! Μόλις αντιλαμβάνονται τους δυο ένοπλους ληστές, η κ. Τόσκα – ακολουθώντας τις εντολές του συζύγου της – σερβίρει καφεδάκι και κουλουράκια και συζητάει φιλικά με τους ληστές, για το τι ακριβώς θα ήθελαν να τους δώσει από τα υπάρχοντα του σπιτιού»!
Γιατί βρε αδελφέ, είναι καλύτερη η διαπραγμάτευση από την αντίσταση! Αφού ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα που οι πολίτες οφείλουν να σέβονται τους εισβολείς εγκληματίες, ακόμη και στο ίδιο μας το σπίτι! Από τη στιγμή που τους μπάσαμε ελευθέρως στην Πατρίδα!
Ωστόσο, θα μας απαντούσε ο Γεώργιος Σουρής: “Ω Ελλάς, Ελλήνων ηρώων χώρα, τι γαϊδούρια σε κυβερνάνε τώρα…”!!
Κυριάκο πρέπει να περιμένεις…

Δεν στέγνωσε το μελάνι από το Κυριακάτικο άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα με τίτλο “επανεκλογή του Τσίπρα με ΠτΔ τον Καραμανλή – Το αποφάσισαν ΗΠΑ και Γερμανία”, όπου χαρακτήριζα καθοριστικό το ρόλο του Αμερικανού Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ σε αυτόν τον σχεδιασμό και την Μ. Δευτέρα η εφημερίδα “Εστία” κυκλοφόρησε με τον τίτλο: «Προφητείες Πάιατ για δίδυμο Τσίπρα – Μητσοτάκη έως το 2039 – Τι ανταλλάγματα ζητούν οι ΗΠΑ για τα “γλυκά μάτια” προς ΣΥΡΙΖΑ»! Ειλικρινά αξίζει να διαβάσετε, τόσο το κυριακάτικό άρθρο μου στην ΕΩ (σ.σ. υπάρχει στο διαδίκτυο), όσο και το άρθρο της “Εστίας”! Το νεώτερο που θα σας προσθέσω σήμερα, ήταν η εντολή Πάιατ προς Μητσοτάκη: “Κυριάκο δεν ήρθε ακόμη η ώρα σου. Πρέπει να περιμένεις, γιατί αυτά τα οικονομικά μέτρα μόνο ο Τσίπρας μπορεί να τα περάσει”!
Πείτε μου, τι δεν καταλάβατε;;
Να πάρεις θέση κύριε Σαββίδη…

Στον τερματισμό του 13ου διεθνή Μαραθωνίου “Μέγας Αλέξανδρος” στη Θεσσαλονίκη, ανεγκέφαλοι ή αλλιώς πρακτορίσκοι ξένων υπηρεσιών, ανάρτησαν πανό που έλεγε: «Απόσχιση τώρα από το κράτος των Αθηνών»! Ήδη λοιπόν άρχισαν τα όργανα που πρώτη η Ελεύθερη Ώρα σας αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες! Και βεβαίως θα επανέλθουμε, βγάζοντας στην επιφάνεια τα δόλια σχέδια ξένων υπηρεσιών κατά της Ελλάδος!
Ωστόσο, άσχετα αν, οι τάχατες αυτοί δυσαρεστημένοι, ήταν ή όχι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, δεν θα έπρεπε η κατά τα άλλα λαλίστατη διοίκηση του ΠΑΟΚ να καταδικάσει αυτό το αντεθνικό γεγονός; Γιατί κύριοι, πρώτα και πάνω από όλα είναι η Ελλάς! Και πρέπει να το καταλάβετε και να μην μπλέκετε το ποδόσφαιρο με τη συνοχή του Έθνους! Πρέπει να καταλάβετε, ότι δεν θα μπορέσετε να διαμελίσετε την Ελλάδα, όπως τη Γιουγκοσλαβία! Φτάνει πια! Κάποιος να βάλει τέλος σε αυτό το αντεθνικό παραλήρημα…

Labels Άρθρα, Άρθρα Αναγνωστών Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *