Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έχει συμβόλαιο και για τη σεζόν 2019/20

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έχει συμβόλαιο και για τη σεζόν 2019/20

Αντίθετα με όσα γνωρίζαμε, ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν θα είναι ελεύθερος το καλοκαίρι του 2019 καθώς το συμβόλαιό του με τους Ντάλας Μάβερικς έχει ισχύ και τη σεζόν 2019/20.

Τις τελευταίες μέρες ακολούθησε την αποστολή των Μάβερικς στην Ιντιανάπολις και το Μιλγουόκι, ήλπιζε μάλιστα πως θα κάνει το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ απέναντι στους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, όμως ο Κώστας Αντετοκούνμπο περιορίστηκε σε ρόλο θεατή και συνεχίζει στους Τέξας Λέτζεντς με στόχο να ωριμάσει αγωνιστικά και πνευματικά πριν βρει χώρο στο επόμενο επίπεδο.

Ο Κώστας βρίσκεται υπό το καθεστώς Two-Way συμβολαίου, γεγονός που σημαίνει πως είναι παίκτης της G-League με τους Μάβερικς να έχουν δικαίωμα να τον χρησιμοποιήσουν για 45 μέρες πριν αποφασίσουν στη συνέχεια αν θα τον υπογράψουν έως το τέλος της σεζόν ή αν θα τον αποδεσμεύσουν. Φαίνεται πάντως δύσκολο να φτάσει ο νεαρός φόργουορντ το όριο των 45 ημερών, με αποτέλεσμα να είναι "δεμένος" και για την επόμενη σεζόν από την ομάδα του Ντάλας.

Ο Αντετοκούνμπο είχε υπογράψει διετές Two-Way, καθώς οι Μάβερικς είχαν το δικαίωμα να του προσφέρουν τέτοια συμφωνία, οπότε δεν θα είναι ελεύθερος το καλοκαίρι του 2019 να βρει τον επόμενο σταθμό του εκτός αν ξεπεράσει το όριο των 45 ημερών στην τρέχουσα περίοδο και στη συνέχεια οι παράγοντες της ομάδας αποφασίσουν να τον αφήσουν ελεύθερο.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *