Ο Λέοναρντ “απέσυρε” την φανέλα των Μπλέιζερς

Ο Λέοναρντ "απέσυρε" την φανέλα των Μπλέιζερς

Έπειτα από επτά χρόνια στο Πόρτλαντ ο Μάιερς Λέοναρντ θα μετακομίσει στο Μαϊάμι, οπότε αποφάσισε να… αποσύρει τη φανέλα των Μπλέιζερς στο σπίτι του (VIDEO).

Το πέρασμα του Μάιερς Λέοναρντ από το Πόρτλαντ ήταν μεγάλο (διήρκεσε επτά ολόκληρα χρόνια), ωστόσο λίγοι θα το θυμούνται. Ο 27χρονος σέντερ πέρασε πάντως καλά στο Όρεγκον. Αρκετά καλά, ώστε να αποχαιρετήσει την ομάδα που τον επέλεξε στο νούμερο 11 του Draft το 2011, αποσύροντας την φανέλα που φορούσε όλα αυτά τα χρόνια. Στο σπίτι του!

Ο Λέοναρντ έκανε την… τελετή μόνος του στο σπίτι, όπου κρέμασε την φανέλα στην οροφή και εν συνεχεία ανάρτησε και το σχετικό video στο Twitter. "Όλα τα καλά πράγματα έχουν κι ένα τέλος", έγραψε ο νέος σέντερ του Μαϊάμι, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της μεγάλης ανταλλαγής του Τζίμι Μπάτλερ.

Στα επτά χρόνια που έπαιξε στο Πόρτλαντ, ο Μάιερς Λέοναρντ είχε 5,6 πόντους και 3,7 ριμπάουντ σε 15,5 λεπτά κατά μέσο όρο. Έπαιξε συνολικά σε 393 αγώνες στην κανονική περίοδο και σε άλλους 25 στα playoffs, αλλά μόνο σε 45 εξ αυτών ήταν βασικός.

Δείτε το tweet του 27χρονου σέντερ:

All good things come to an end. pic.twitter.com/34c8dpF6cm

— Meyers Leonard (@MeyersLeonard) July 19, 2019

Photo credits: AP Photo/Craig MitchelldyerΠηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *