Ο Μακόλεϊ Κάλκιν ζήτησε δουλειά από την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ μέσω Twitter

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν ζήτησε δουλειά από την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ μέσω Twitter

Τα tweets του κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Τον γνωρίσαμε μέσα από την ταινία «Μόνος στο σπίτι». Ήταν ο πιτσιρικάς «Κέβιν», που ξετρέλανε τους πάντες με το απίστευτο ταλέντο του. Στη συνέχεια, ακολούθησαν και άλλες συμμετοχές σε πετυχημένες ταινίες, όμως και ο Μακόλεϊ Κάλκιν δεν κατάφερε να ξεφύγει από την «κατάρα» που κυνηγά τα παιδιά – θαύματα του Χόλιγουντ. Για την ακρίβεια, ο Κάλκιν είναι από τα πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα των ταλαντούχων παιδιών, που μεγαλώνοντας έπεσαν θύματα της ανεξέλεγκτης δημοσιότητας και των εκατομμυρίων που «χόρευαν» στα πόδια τους.

Εξαρτήσεις, καταχρήσεις, ψυχολογικά προβλήματα, οικογενειακά προβλήματα και απομόνωση χαρακτήρισαν την έφηβη και κατόπιν ενήλικη ζωή του Μακόλεϊ Κάλκιν. Το άλλοτε παιδί – θαύμα, ο γλυκύτατος «Κέβιν» (και κολλητός του Μάικλ Τζάκσον, όταν ήταν μικρός) έδωσε τη θέση του σε έναν ενήλικα, που σε καμία περίπτωση δε θύμιζε την εικόνα που είχε το κοινό για εκείνον. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του και να επιστρέψει στον κινηματογράφο, αν και πλέον, δεν έχει καν ατζέντη.

Και σε αυτό μπορούμε να αποδώσουμε την κίνησή του να στείλει δημόσιο μήνυμα στο λογαριασμό της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, όπου μεταξύ άλλων της ζητούσε να τον πάρει στην επόμενη ταινία της. Προηγουμένως είχε δηλώσει τη στήριξή του στην απόφασή της να υποδυθεί στην ταινία «Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald» το ρόλο της «Nagini» η ηθοποιός από τη Ν. Κορέα, Claudia Kim. Κι αυτό, διότι πολλοί φαν δεν συμφωνούν με την επιλογή κι εκφράζουν έντονα τη δυσαρέσκειά τους, στο Twitter της Ρόουλινγκ.

Ο Κάλκιν, λοιπόν, συμφωνεί με τη διανομή του καστ και δε δίστασε να ζητήσει από τη δημιουργό του «Χάρι Πότερ» να τον συμπεριλάβει στο καστ της επόμενης ταινίας της, τονίζοντας ότι έχει εμπειρία στη… μαγεία. Μάλιστα, στο tweet ανέφερε ότι είναι ο Μακόλεϊ Κάλκιν, το παιδί που έπαιζε στην ταινία «Μόνος στο σπίτι».

Μέχρι και μέσο έβαλε για να πάρει ρόλο, τον Dan Fogler ο οποίος πρωταγωνιστεί στην ταινία «Fantastic Beasts». Και σε αυτόν εξήγησε ποιος είναι, του υπενθύμισε ότι είναι φίλοι από τα παλιά και τον παρακάλεσε να πει μία καλή κουβέντα στη Ρόουλινγκ για εκείνον. Η διάσημη συγγραφέας, μέχρι στιγμής, δεν του έχει απαντήσει. Τουλάχιστον, δημοσίως.


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *