Τελευταία Νέα

Ο «Μισθοφόρος» του Survivor κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο «Μισθοφόρος» του Survivor κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε την ανάρτησή του στο Facebook

Από τον στίβο μάχης του Survivor, όπου τον γνωρίσαμε για πρώτη φορά, ο μισθοφόρος του ριάλιτι επιβίωσης κάνει στροφή προς τον «στίβο της πολιτικής». Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με ανάρτησή του στο Facebook ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ως δημοτικός σύμβουλος στην Αγία Παρασκευή, με τον συνδυασμό του εν ενεργεία δημάρχου, Γιάννη Σταθόπουλου, που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το βράδυ της Τρίτης ο Αναγνωστόπουλος είχε συνάντηση με τον δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής, αφού είχε προηγηθεί η πρόταση του ίδιου του μισθοφόρου για να κατεβεί δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του, στις δημοτικές εκλογές.

Άλλωστε, είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής, ενώ δραστηριοποιείται εκεί κι επιχειρηματικά.

Δείτε την ανάρτησή του στο Facebook.

«Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό των τελευταίων ετών, κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τις τομές που έγιναν στην Αγία Παρασκευή από τον Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο – μέσα σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στην πόλη μας γίνονται καθημερινά βήματα προς τα εμπρός. Δεν πρέπει όμως να επαναπαυτούμε. Χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να πετύχουμε όλα όσα θέλουμε, για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή όλων μας.

Δίπλα σε μια δημοτική αρχή που θα είναι πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, που θα συσπειρώνει όλες τις προοδευτικές δυνάμεις της πόλης μας και που ΚΥΡΙΩΣ θα βρίσκεται ΠΑΝΤΑ στο πλευρό των εργαζόμενων, της νεολαίας και των μικρομεσαίων επιχειρηματιών. Για αυτό αποφάσισα να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο. Γιατί ζω και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στην Αγία Παρασκευή. Και το μόνο που θέλω είναι να την δω να συνεχίσει να προοδεύει.

Σε αυτή την προσπάθεια θέλω να συμβάλω, τοποθετώντας και εγώ ένα μικρό λιθαράκι. Διεκδικώντας τη στήριξη όλων των συμπολιτών μου, για να ακουστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο ακόμα πιο δυνατά η φωνή εκείνων που προσπαθούν να δημιουργήσουν!

Κώστας Αναγνωστόπουλος»

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *