Ο Μπεν Άφλεκ δεν αντέχει τις σοβαρές δεσμεύσεις

Ο Μπεν Άφλεκ δεν αντέχει τις σοβαρές δεσμεύσεις

Ο ηθοποιός θέλει να ζήσει σαν «ελεύθερο πουλί»

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Μπεν Άφλεκ χώρισε τη σύντροφό του, Λίντσεϊ Σούκους και βγαίνει με 22χρονο μοντέλο. Και τώρα, ο διάσημος ηθοποιός δηλώνει ότι θέλει να ζήσει «ελεύθερο πουλί», χωρίς σοβαρές δεσμεύσεις στη ζωή του. Κι αυτός φαίνεται ότι είναι και ο λόγος, που χώρισε με την γνωστή παραγωγό τηλεοπτικών show. Αν και οι «κακές» γλώσσες επιμένουν ότι η αιτία είναι η απιστία, αφού ο Άφλεκ γνώρισε το εκρηκτικό μοντέλο, Σόνα Σέξτον.

Πάντως, όπως δήλωσαν «φίλοι» του στο περιοδικό People, ο Μπεν δεν θέλει να αισθάνεται «δεσμευμένος σε μία σοβαρή σχέση». Θέλει να είναι ελεύθερος και να κάνει ό,τι θέλει. Κάτι, που όπως τονίζουν, δεν εξέπληξε την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ, όταν το έμαθε.

«Είναι ευτυχής με το να βγαίνει με όποια θέλει και να μην αισθάνεται ότι βρίσκεται σε μία σοβαρή σχέση» αποκάλυψε άτομο που βρίσκεται κοντά του. «Η Λίντσεϊ ήταν πολύ σοβαρή γι’ αυτόν. Απολάμβανε την συντροφιά της, αλλά τώρα δεν είναι σε φάση για κάτι μόνιμο», είπε.

Η σχέση του με την 38χρονη παραγωγό κράτησε περίπου έναν χρόνο και μάλλον τελείωσε μόλις την περασμένη εβδομάδα. Αν κι έχουν να κάνουν κοινή εμφάνιση από τον Ιούλιο, καθώς ο Μπεν ήταν στο Πουέρτο Ρίκο με την Αν Χάθαγουεϊ για τα γυρίσματα της ταινίας «The Last Thing He Wanted».

«Στον Μπεν αρέσουν οι όμορφες γυναίκες με μυαλό, αλλά του αρέσει να είναι ελεύθερος και να κάνει ό, τι θέλει», συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Πάντως η Τζένιφερ Γκάρνερ παρότι δεν εγκρίνει τη νέα σχέση, του πρώην συζύγου με το 22χρονο μοντέλο, φαίνεται ότι δεν εκπλήσσεται από αυτήν.

«Φυσικά δεν είναι ευχαριστημένη που βγαίνει με ένα 22χρονο μοντέλο του Playboy», είπε ένας άλλος φίλος του πρώην ζευγαριού στο US Weekly. «Αλλά δεν ήταν έκπληξη. Η Τζεν το περίμενε αυτό από τον Μπεν. Δεν πρόκειται, όμως, να εμπλακεί. Δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις γι αυτόν», κατέληξε.


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *