Ο Ντένμον εξήγησε τι συνέβη με τον Παναθηναϊκό

Ο Ντένμον εξήγησε τι συνέβη με τον Παναθηναϊκό

Ο Μάρκους Ντένμον χρησιμοποίησε τον λογαριασμό του στο Twitter για να εξηγήσει πώς έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και γιατί θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα.

Μία μέρα αφότου ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς ανακοίνωσε ότι ο Μάρκους Ντένμον θα παραμείνει στην Κίνα, ο ίδιος ο παίκτης ενημέρωσε μέσω το Twitter τι ισχύει με το συμβόλαιο που είχε υπογράψει πέρσι το καλοκαίρι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Όπως ισχυρίζεται λοιπόν, η καταληκτική ημερομηνία για το "τριφύλλι" προκειμένου να ενημερωθεί για το αν υπολογίζεται ή όχι εν όψει της νέας σεζόν ήταν η 19η Ιουνίου.

Κι από την στιγμή που ουδέποτε έλαβε επίσημη ενημέρωση από τους νταμπλούχους, ήταν ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα αυτός επιθυμούσε.

Αναλυτικά όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό:

"Για να είμαι ξεκάθαρος, θέλω να πω ότι αγαπώ τους φιλάθλους και τον οργανισμό του Παναθηναϊκού. Είμαι ευγνώμων για τον καιρό που πέρασα στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό. Φέτος υπήρχε μία οψιόν στο συμβόλαιό μου, η ομάδα να μου στείλει ενημέρωση μέχρι τις 19 Ιουνίου, αν θέλει να με κρατήσει. Από την στιγμή που αυτή η ημερομηνία παρήλθε και δεν έλαβα κάποια επίσημη ενημέρωση, ήμουν free agent. Είμαι χαρούμενος που θα επιστρέψω στους Golden Bulls της Κίνας για τη νέα σεζόν. Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στη δουλειά".

For clarity I’d like to say I love the fans and organization of @paobcgr I am grateful for my time in Athens with Pao.

— Marcus Denmon (@MizzouMonster12) July 5, 2019

This year was an option in my contract for the team to send a letter by June 19 if they wanted to keep me. After that date passed and no letter I became a free agent.

— Marcus Denmon (@MizzouMonster12) July 5, 2019

I’m happy to say that I will be returning to the Golden Bulls in China for the upcoming season. I’m excited to get back to work after. Bless ✌

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *