Ο Ολυμπιακός δίπλα στον μικρό Μιχάλη: “Φυσικά και θα ξαναπάς στο γήπεδο”

Ο Ολυμπιακός δίπλα στον μικρό Μιχάλη: "Φυσικά και θα ξαναπάς στο γήπεδο"

O Kριστιάν Καρεμπέ επισκέφτηκε τον 14χρονο φίλο του Ολυμπιακού, Μιχάλη, ο οποίος παρασύρθηκε από ΙΧ στη Νέα Πεντέλη και του μετέφερε τις ευχές των παικτών για ταχεία ανάρρωση, προσκαλώντας τον στο γήπεδο. Θυμηθείτε τι δήλωσε ο πατέρας του στον Sport24 Radio 103,3. (VIDEO)

Καλύτερη είναι η υγεία του 14χρονου που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από μία 27χρονη οδηγό στη Νέα Πεντέλη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Ο πατέρας του αγοριού τηλεφώνησε και μίλησε στον αέρα του Sport 24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Ξέρεις από μπάλα;" (Δευτέρα – Πέμπτη, 23:00 – 02:00 και Κυριακή 00:00 – 03:00) με τον Χρήστο Σούτο και τον Παύλο Σαχτούρη αφού πρόκειται για την αγαπημένη εκπομπή του μικρού που είναι φίλαθλος του Ολυμπιακού.

Τον Μιχάλη επισκέφτηκε στο νοσοκομείο ο αθλητικός διευθυντής των ερυθρόλευκων, Κριστιάν Καρεμπέ, και του μετέφερε τα περιστατικά των παικτών της ομάδας, Αβραάμ Παπαδόπουλου, Κώστα Φορτούνη, Βασίλη Τοροσίδη, Κώστα Τσιμίκα, Ανδρέα Μπουχαλάκη και Λεονάρντο Κούτρη, χαρίζοντάς του μια φανέλα με τις υπογραφές των παικτών.

Οι ερυθρόλευκοι του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση και τον κάλεσαν στο "Γ. Καραϊσκάκης" μετά την αποθεραπεία του.

"Ορκίστηκα μετά από αυτό να μην ξαναβρίσω ποτέ. Αν και ανήκω στο χώρο της κεντροδεξιάς και υποστηρίζω τον ιδιωτικό τομέα θέλω να ευχαριστήσω το ΕΚΑΒ και το Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού και τον ΕΚΑΒίτη που δεν τον άφησε λεπτό μπήκε μαζί του στα επείγοντα. Είναι όλοι υποδειγματικοί. Έπαθα την πλάκα της ζωής μου. Όσα είδα με κάνουν να πιστεύω πώς υπάρχει ελπίδα στη χώρα. Είναι ήρωες και τους ευχαριστώ που έσωσαν το παιδί μου", είπε εμφανώς συγκινημένος στον αέρα του Sport24 Radio 103,3.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *