Ο Πιτίνο σχολίασε το σημερινό κεκλεισμένων στο Περιστέρι – Παναθηναϊκός

Ο Πιτίνο σχολίασε το σημερινό κεκλεισμένων στο Περιστέρι – Παναθηναϊκός

Ο Ρικ Πιτίνο έκανε σχόλιο στο twitter για το κεκλεισμένων των θυρών ματς Περιστέρι – Παναθηναϊκός λόγω των επεισοδίων στο παιχνίδι της ομάδας των δυτικών προαστίων με τον Άρη.

Τα επεισόδια στις εξέδρες είναι κάτι τελείως έξω από την κουλτούρα και τη λογική του Ρικ Πιτίνο. Δεν τα είχε συναντήσει τόσα χρόνια στα κολέγια, δεν είναι κάτι γνώριμο για τον ίδιο. Για το λόγο αυτό, σχολίασε το γεγονός πως το Περιστέρι θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ χωρίς φιλάθλους στο ματς που ξεκινάει στις 17:00 λόγω των επεισοδίων που είχαν γίνει στις εξέδρες στο παιχνίδι Περιστέρι – Άρης.

"Σε μερικές ώρες θα παίξουμε για το ελληνικό πρωτάθλημα στο Περιστέρι χωρίς φιλάθλους. Δείτε εδώ για ποιο λόγο η Ομοσπονδία τιμώρησε τους οπαδούς από το να έρθουν στο γήπεδο", ανέφερε ο Πιτίνο, ο οποίος συνόδευσε το μήνυμά του με μια φωτογραφία από τα επεισόδια στις εξέδρες στον αγώνα Περιστέρι – Άρης, όπου έπεσε ξύλο και πετάχτηκαν καρέκλες από τους οπαδούς.

Ιδού το tweet του Πιτίνο:

In a couple hours we will be playing our Greek league game at Perisderi without any fans. Here’s why the federation suspended fans from coming: pic.twitter.com/DDSN1rCqZP

— Rick Pitino (@RealPitino) March 31, 2019

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *