Ο Σκόκο και οι προτεραιότητες

1Νέες επαφές υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα ανάμεσα στην ΑΕΚ και την πλευρά του Νάτσο Σκόκο, στον οποίο η «Ένωση» έχει καταθέσει ήδη την πρότασή της. Όπως γράφει η εφημερίδα «Goal», η διοίκηση έχει καταθέσει μία άκρως δελεαστική προσφορά στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, με στόχο να τον δελεάσει και να αποδεχθεί την πρότασή της.

Ο 30χρονος άσος – που σήμερα έχει τα γενέθλιά του – δεσμεύεται με πενταετές συμβόλαιο με τη Νιούελς Ολντ Μπόις, όμως στον «Δικέφαλο» προτίθενται να κινηθούν για τον διετή δανεισμό του παίκτη, ο οποίος αυτή τη στιγμή δεν περνάει από τις καλύτερες ημέρες του στον σύλλογο.

Εκτός από τον Σκόκο, στην ΑΕΚ ασχολούνται και με άλλες μεταγραφικές υποθέσεις. Μάλιστα, η SportDay αναφέρει πως ήδη έχει καταρτιστεί συγκεκριμένο πλάνο, ώστε να έχουν αποκτηθεί τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία εν όψει της νέας σεζόν.

Η «Ένωση» αναμένεται να κινηθεί για έναν τερματοφύλακα (υπάρχουν προχωρημένες επαφές με τον Έρβιν Μούλντερ), έναν αριστερό μπακ (χθες στη Σερβία έγραφαν για τον Βλάντιμιρ Βολκόφ και πάντα «παίζει» η περίπτωση του Ντιντάκ) και έναν δεξιό εξτρέμ (με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να έχει ξεχωρίσει κάποιους ποδοσφαιριστές).

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *