Ο Σταμάτης Κραουνάκης «ρούφηξε» το βιβλίο του Ντάνου μέσα σε ένα βράδυ

Ο Σταμάτης Κραουνάκης «ρούφηξε» το βιβλίο του Ντάνου μέσα σε ένα βράδυ

«Το παιδί που γνώρισα, είναι ένας άνθρωπος σοβαρός, με κουλτούρα και υγιή σκέψη»

Για το βιβλίο του Γιώργου Αγγελόπουλου έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλές γνώμες και έχουν ασκηθεί διάφορες κριτικές. Άλλοι υποστηρίζουν την προσπάθεια του νικητή του πρώτου Survivor και άλλοι όχι. Ωστόσο, ο Ντάνος βρήκε έναν ανέλπιστο σύμμαχο και υπέρμαχο του βιβλίου του, τον Σταμάτη Κραουνάκη.

Την αποκάλυψη για τη συνάντησή τους, αλλά και ότι διάβασε το βιβλίο του Ντάνου, έκανε ο ίδιος ο μουσικοσυνθέτης μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στο Κόκκινο, «Κόκκινο μοτοσακό». Όπως εξήγησε ο Σταμάτης Κραουνάκης, όταν είχε βρεθεί σε τηλεοπτική εκπομπή στο One, είχε πει μεταξύ άλλων για το βιβλίο: «εντάξει μην πυροβολούμε τους ανθρώπους, ας διαβάσουμε το βιβλίο πρώτα», ενώ εξέφρασε την επιθυμία να το διαβάσει. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, τότε του έστειλε ένα ευχαριστήριο μήνυμα που ήταν και η αφορμή για να συναντηθούν οι δύο άντρες.

«Κύριε Κραουνάκη σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια που είπατε για εμένα, θα ήθελα να σας συναντήσω και να σας φέρω το βιβλίο μου. Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος)», έγραφε το μήνυμα που του έστειλε. Και την επόμενη ημέρα συναντήθηκαν.

«Το αμέσως επόμενο Σάββατο συναντήθηκα με το παιδί αυτό σε ένα ωραίο τραπεζάκι, τσιμπολογήσαμε, ήπιαμε τα καφεδάκια μας και ο Γιώργος Αγγελόπουλος μου χάρισε το βιβλίο του. Πρέπει να σας πω ότι το παιδί που γνώρισα είναι ένας άνθρωπος σοβαρός, με κουλτούρα, με υγιή σκέψη. Μου έκανε εντύπωση ότι δεν ήθελε να καπνίσει δημόσια, γιατί λέει η εικόνα που δίνουμε στα παιδιά όταν μας βλέπουν με το τσιγάρο δεν είναι σωστή. Το βιβλίο του Ντάνου το “ρούφηξα” μέσα σε ένα βράδυ και με ξεκούρασε κιόλας και μου έδωσε χαρά», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *