«Ο σύζυγός μου με πήγε σε σεξ σόου την πρώτη νύχτα του γάμου»

«Ο σύζυγός μου με πήγε σε σεξ σόου την πρώτη νύχτα του γάμου»

Αποκαλύψεις απο διάσημη τραγουδίστρια

Σε αποκαλύψεις για την πρώτη νύχτα του γάμου της προχώρησε η τραγουδίστρια – θρύλος Τίνα Τάρνερ. Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της Άικ Τάρνερ, την πρώτη νύχτα του γάμου τους, την ανάγκασε να παρακολουθήσει ένα σεξ σόου.

«Η εμπειρία ήταν τόσο ενοχλητική… Το καταπίεσα μέσα μου, το διέγραψα» δήλωσε στην Dailymail.

Η τραγουδίστρια ήταν μόλις 22 ετών όταν παντρεύτηκε τον επίσης μουσικό Άικ. Αρκετά χρόνια αργότερα, μίλησε για την κακοποίηση που βίωσε στα χέρια του. Μετά το διαζύγιό τους, η καριέρα της απογειώθηκε.

Μετά τον χωρισμό τους, η ίδια ακολούθησε δική της επιτυχημένη καριέρα. Η Τίνα Τάρνερ έχει πουλήσει πάνω από 200 εκατομμύρια άλμπουμ και singles σε όλο τον κόσμο.

Πλέον, σε ηλικία 78 ετών, ζει στην Ελβετία, έχοντας παντρευτεί τον επί χρόνια σύντροφό της, μουσικό παραγωγό Έντουϊν Μπαχ. Ο Άικ Τέρνερ πέθανε το 2007, σε ηλικία 76 ετών, έχοντας παλέψει πολλά χρόνια με την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά.

Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι φοβόταν να απορρίψει την πρόταση γάμου που της έκανε το 1962. Ο Άικ, ο οποίος ήταν επτά χρόνια μεγαλύτερός της, ήταν αυτός που την ανακάλυψε και την έκανε τραγουδίστρια στην μπάντα του, στους Kings of Rhythm.

Όσο για την ημέρα του γάμου τους, όπως θυμάται η ίδια δεν ήταν φαντασμαγορικός. Αντιθέτως, οδήγησαν από την Καλιφόρνια στην Τιχουάνα, όπου έγινε ο γάμος. Η συνέχεια έγινε χειρότερη όταν την πήγε στο σεξ σόου, όπου η νεαρή τραγουδίστρια σχεδόν έκλαιγε καθ' όλη τη διάρκεια.

«Οι άνθρωποι δεν μπορούν να φανταστούν τι άνθρωπος ήταν – ένας άνδρας που πηγαίνει τη νέα του σύζυγο σε ένα ζωντανό πορνογραφικό σεξ σόου αμέσως μετά την γαμήλια τελετή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια πάντως «φόρεσε» την εικόνα της ευτυχισμένης νύφης όταν επέστρεψαν στο Λος Άντζελες.

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *